Перник. Областният управител на Перник Ирена Соколова, заедно с кмета

...
Перник. Областният управител на Перник Ирена Соколова, заедно с кмета
Коментари Харесай

Перник: Ще бъде възстановено спирането в града на бързите влакове по направлението София - Благоевград

Перник. Областният шеф на Перник Ирена Соколова, дружно с кмета на кметство Батановци Радослав Банчев организираха среща с управлението на БДЖ по отношение на промени в разписанието на бързите влакове по направлението София - Благоевград - София. Това оповестиха от пресцентъра на Областната администрация . На срещата бяха разисквани нуждите от прекъсването на влаковете на гара Батановци, които се употребяват постоянно от локалното население.
На база на получената информация от регионалния шеф и кмета бе взето обосновано решение да бъде възобновено прекъсването на композициите в града, като софтуерното време за това е до 7 дни.
Корекциите във времепътуването на двата влака бяха направени за улеснение и повишение на конкурентоспособността на двата бързи влака, които транспортират пасажери на дълго разстояние сред няколко регионални града и за тях предпочитано е по-бързото напредване със прекъсване на по-малко места, като за обслужване на районните транспорти са обезпечени постоянни пътнически композиции.
В качеството си на публичен железопътен транспортьор БДЖ търси най-хубавото решение за обезпечаване на по-добра услуга на своите клиенти във всички области на страната.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР