Перник. Нова модерна система за видеонаблюдение ще бъде поставена в

...
Перник. Нова модерна система за видеонаблюдение ще бъде поставена в
Коментари Харесай

Перник: Нова модерна система за видеонаблюдение ще бъде изградена в града

Перник. Нова съвременна система за видеонаблюдение ще бъде сложена в Перник. Това заяви кметът на Общината Вяра Церовска на обичайна годишна среща с публицисти, в която участваха и заместниците й Владислав Караилиев, Денислав Захариев, Севделина Ковачева и Йордан Павлов, както й секретарят Радослава Манова, оповестиха от пресцентъра на Община Перник . Камерите ще бъдат инсталирани на изхода и входа на града, и в централната градска част. Заплащането ще се осъществя от компания „ Стомана “. В рамките на три години те ще влагат по 50 хиляди лв. годишно, с цел да може последователно да бъде обзет целият град. Съвременните уреди ще разпознават лица и номера на коли.
„ Новата система дава действителен резултат против престъпния контингент и нарушителите по улиците и пътищата “, разяснява Вяра Церовска.
Зам.-кметът Денислав Захариев сподели, че е потвърдено с слагането на такива камери до един сериозен растеж на понижаване на закононарушенията. „ Такива камери доста малко общини разполагат, те са последно потомство “, уточни Захариев.
Кметът посрещна публицистите на чаша вино и питка с шансове и разиска с тях постигнатите резултати от работата на общинското управление.Тя им благодари за положителното съдействие през годината и пожела да бъдат все по този начин справедливи. „ Тази година за нас беше работа, отговорност и отношение към перничани. Стараехме се да се вслушаме в гласа на жителите, да покажем че имаме визия за развиването на града. Днес не желая да приказвам за компликациите, които сме имали, само че желая да кажа, че тогава, когато всички имаме силата, позитивното отношение и религия, нещата ще се случват. От името на целия екип декларирам, че ще продължим да вършим открит диалог и да се виждаме през вашите очи. Благодаря за това, че вие сте нашият най-точен и правилен коректор, по тази причина по какъв начин ние се оправяме с работата, за която сме определени. Пожелавам ви първо здраве, след това доста фамилно благополучие, доста любов към вас и за вас “, с тези думи се обърна кметът към публицистите и подвигна наздравица.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР