Перник. Изложба на художника Антон Гошев ще бъде открита в

...
Перник. Изложба на художника Антон Гошев ще бъде открита в
Коментари Харесай

Перник: Изложба на художника Антон Гошев ще бъде открита в галерия „Кракра

Перник. Изложба на художника Антон Гошев ще бъде открита в изложба „ Кракра " през днешния ден в 17.00 часа. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Красивата живописна експозиция е под мотото „ Митологични пространства ”. Талантливият създател е от Благоевград и е взел участие в 2 пленера в село Рударци. Той е роден на 14 декември 1970 година Завършил е Югозападния университет “Неофит Рилски ”, компетентност: “Педагогика на изобразителното изкуство ”. Член е на Съюза на Българските Художници (СБХ), секция “Живопис ” и на интернационалната организация за пластични изкуства АИАП (ЮНЕСКО).
От 1995 година досега Антон Гошев има седемнадесет независими изложения живопис в градовете Благоевград, Перник, Кюстендил, Пловдив, София, Париж, Женева. Участва в районни, национални и интернационалните изложения, състезания и пленери.
Негови картини са владеене на частни сбирки в Съединени американски щати, Македония, Франция, Полша, Хърватско, Италия, Кипър, Норвегия, България, Босна и Херцеговина, Гърция, Унгария, Кипър, Турция, Швейцария и във фондовете на градските галерии на Перник, Благоевград, Балчик, Вишеград БиХ, Ботевград и СБХ София.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР