Перник. Футболен клуб Металург“ ще провежда тренировките на стадиона в

...
Перник. Футболен клуб Металург“ ще провежда тренировките на стадиона в
Коментари Харесай

Перник: Футболен клуб „Металург“ ще провежда тренировките на стадиона в село Кралев дол

Перник. Футболен клуб „ Металург “ ще организира тренировките на стадиона в село Кралев дол след диалог на кмета на кв. „ Изток “ Емил Костадинов с кмета на обитаемото място Пламен Георгиев. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Причината за подхванатите дейности са по отношение на възобновяване на тревната повърхност върху стадион „ Металург, защото сега теренът е в неприятно положение.
„ Проведох диалог с кмета на Кралев дол Пламен Георгиев и поех уговорката да подкрепям терена му - да бъде окосен и валиран “, разяснява Емил Костадинов пред родителите на трениращите деца и не скри, че е получил незабавно поддръжката на Георгиев.
В момента се работи интензивно по сгъстяването и обработването на тревата на стадион „ Металург “ и съгласно експертите в този момент е сезонът за отнасяне на терена.
Кметът на кв. „ Изток “ продължава да води усилени договаряния с Българския футболен съюз за построяването на подготвително игрище, което ще бъде до стадион „ Металург “.
„ По този метод бихме си решили всичките проблеми и ще успеем да съхраним стадион „ Металург “, с цел да се употребява за формалните мачове “, уточни Костадинов и добави, че той се употребява от над 200 деца, ученици на футболните клубове „ Металург “ и „ Метал “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР