Перник. Био конструктори за деца ще бъдат пакетирани в село

...
Перник. Био конструктори за деца ще бъдат пакетирани в село
Коментари Харесай

Перник: Био конструктори за деца ще бъдат пакетирани в село Ярдижловци

Перник. Био конструктори за деца ще бъдат пакетирани в село Ярдижловци. Това оповестиха от пресцентъра на Община Перник .
Фирмата, която се занимава с тази активност „ Ем Би Джи Тойс „ ЕООД, ще закупи терени в обитаемото място. Идеите за капиталови планове бяха разисквани в диалози с кмета на Община Перник Вяра Церовска и нейния заместител Денислав Захариев. Целта е да се сътвори съвременен пакетажен комплекс, отговарящ на всички модерни условия, в които личният състав ще се усеща несъмнено и удобно.
„ С реализирането на капиталовите планове на компанията, ще бъде подкрепени освен живущите в Ярджиловци, само че и жителите от прилежащите села и общината, защото ще се назначат към 60 индивида “, показа кметът Вяра Церовска и добави, че в следващи проекти на акцията е залегнало построяването на биоферми, където ще се създават био артикули за потребностите на популацията.
„ Предлагайки атрактивни работни позиции, откровено се надяваме да притеглим и върнем младежите, имаме концепция да влагаме и в разнообразни начинания “, споделиха притежателите на компания и благодариха на кметския екип за съдействието и помощта при реализирането на плана.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР