Периодът започва с леко объркване в любовта, но до края

...
Периодът започва с леко объркване в любовта, но до края
Коментари Харесай

Ще летят ли на крилете на любовта зодиите през седмицата за 17 – 23 юли 2017

Периодът стартира с леко комплициране в любовта, само че до края на седмицата зодиакът ще предложи доста нови благоприятни условия. Венера и Юпитер ще оказват помощ да имаме повече романтика, да срещнем нова обич. Само би трябвало да отворим сърцата си. Какво ви чака съгласно зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен
Тази седмица ще има позитивно оживление в любовния живот на Овните. Ако сте били в интервал, в който ви е липсвала романтика, това ще се промени.
След четвъртък вашата ръководеща планета – Марс, ще се реалокира в бранша на същинската обич за първи път от съвсем две години. До 5 септември ще имате повече благоприятни условия в любовта. Новолунието също ще ви помогне да срещнете нова и забавна персона.

Телец
През тази седмица е добре да не споделяте с другари нищо по отношение на любовния си живот. Може да получите спорна информация, която да ви обърка още повече по отношение на вземането на значимо решение. Някои от представителите на зодията ще се радват на романтика в офиса. Дерзайте!

Близнаци
Въпреки че работната седмица стартира динамично, във връзка с любовта ви чакат единствено хубави неща. Венера в този момент е във вашия знак и ще бъде в добра позиция към Юпитер, която е планетата на шанса и която в този момент се намира във вашия бранш на романтиката. Ако сте необвързани може да срещнете някого,
който да плени сърцето ви. Обвързаните Близнаци може да чакат изненади от половинката.

Рак
Обвързаните представители на зодията може да създадат проекти за закупуване на нов дом или обновяването на настоящия. Смело правете проекти, тъй като връзката посред ви ще върви безпрепятствено. Възможно е родственици да оказват помощ в реализирането на концепциите ви.

Лъв
Предстои един позитивен и забавен интервал за Лъвовете във връзка с любовта. Още в четвъртък Марс ще влезе във вашия знак, а ще остане там до 5 септември. Това ще ви даде мотивация да постигнете повече в живота и любовта. Нова романтика се задава на хоризонта. Очакват ви прелестни мигове.

Дева
Може да получите смесени послания от колегата си при започване на седмицата по отношение на вашата работа. Въпреки да мислите, че той или тя ви поддържат, може би въпреки всичко има нещо, което премълчават. Може би не имат вяра във вашите упоритости или не демонстрират интерес. Това може да докара до отчаяние.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

Везни
Духовната връзка с обичания човек ще се задълбочи. Ще бъдете признателни, че се имате един различен, тъй като тази естетика ще ви оказва помощ и в други аспекти от живота. Много от Везните ще се отдадат на по този начин мечтаната сантиментална почивка. Забавлявайте се и се отдайте на романтика.

Скорпион
В началото на седмицата любовният ви живот може да се окаже много комплициран. Венера, планетата на любовта, ще бъде в противоположна позиция на Нептун, който в този момент се намира във вашия сантиментален бранш. По един или различен метод, няма да имате ясна картина за любовния ви живот.
Може би сте избрали да пандизите очите си пред нещо, за което към този момент знаете, или може би не желаете да признаете, че вашият принц или принцеса не дават отговор на търсенето ви.

Стрелец
Любовният живот на стрелците ще се движи в позитивна посока. Обвързаните представители на зодията ще е добре да извърнат внимание и на гледната точка на половинката си. Необвързаните ще имат положителни благоприятни условия за обществени контакти, забавни познанства, ето за какво е значимо да се възползват от тях. Любовта дебне отвред.

Козирог
Любовният живот и професионалните ви проекти тази седмица ще се засекат по приказен метод. Единственото нещо, което би трябвало да извършите, е да пренебрегнете служебните злословия. Добрата вест е, че сътрудникът ще ви окаже мощна поддръжка във връзка с кариерата ви. Някои от вас ще се отдадат на офис романтика.

Водолей
В четвъртък Марс ще влезе в бранша на партньорствата ви и ще остане там до 5 септември. Това ще стимулира вас и вашата половинка да се измъкнете от всевъзможни коловози, в които бихте могли да влезете и да възстановите ранните пламъци на пристрастеността. Новолунието в същата област на графиката ви, може да докара до по-сериозна връзка с някого, с който на този стадий сте единствено полово привлечени.

Риби
В началото на седмицата ще се наложи да вземете значимо финансово решение с половинката си. Може да се отнася за покупка на недвижими парцели до нова взаимна инвестиция. Очакват ви облаги. Все отново оставете си време и за малко романтика.

Източник: az-jenata.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР