Периодът на медения месец е времето във връзката на двойката,

...
Периодът на медения месец е времето във връзката на двойката,
Коментари Харесай

Как да запазите медения месец във връзката и след това

Периодът на медения месец е времето във връзката на двойката, когато всичко наподобява умерено и щастливо. Тогава двамата сътрудници са на крилете на любовта, любуват се на новото преживяване, което имат с обичания човек.

Тук не приказваме единствено за това сантиментално странствуване след сватбата, което мнозина разказват като медения месец. Става въпрос за интервала, който нормално продължава от шест месеца до две години. Той е изпълнен със смях, фамилиарност и занимателни срещи. Точно в същото време вие може би ще извършите най-незабравимите неща, които ще ви се случат през цялата си връзка.

В последна сметка в някакъв миг обаче всички изпадат от етапа на медения месец. Но това не значи, че към този момент не са влюбени или живеят нещастно. Нищо не може да се обърка в любовния ви живот, в случай че двамата се обичате.

За множеството двойки етапа на медения месец на връзката им избледнява с времето. Но с малко изпитание е доста допустимо да запалите още веднъж тази искра. Така отново ще можете да се наслаждаване на хубави моменти, а не да настъпи интервал на кавги.

Тук ви предлагаме четири метода да поддържате етапа на медения месец жива във вашата връзка:

Гушкайте се по-често.

Гушкането нормално е знак за здрава и трайна връзка. Не е нужно да вършиме някакви специфични проекти, с цел да гушкате колегата си, за разлика от физическия сексуален акт, нали? Това значи, че можете да се гушкате с половинката си по-често, в сравнение с да влизате под чаршафите, с цел да вършиме обич. Когато хората се гушкат, те се усещат по-любящи и Нищо не ви пречи да бъдете в обятията на обичания си човек, до момента в който гледате филм или обичаното си телевизионно предаване вечер.

Дайте малко пространство на колегата си.

След тези безкрайни часове, прекарани един с различен в медения месец, е значимо да планирате пространство и за себе си. Това е належащо във  всяка една връзка понякога. Всички здрави връзки изискват време, в което сте дистанцирани един от различен. Давайки си пространство настрана от нашата връзка, ни разрешава да поддържаме своята характерност. Можем да обърнем повече внимание на страстите си, когато имаме физическо пространство или непрестанно време за себе си, с цел да поддържаме тези качества.

Планирайте срещи един с различен.

Винаги е хубаво да те запомнят и е удовлетворяващо да направиш нещо хубаво за колегата си. Редувайте се да един с различен един път месечно. Вълнението ни да излизаме, да изследваме и да претърпяваме завършения дружно избледнява, когато остареем в връзките си. За да запалите още веднъж пламъка, отидете на кино или се дръжте за ръце в тъмното на театъра. Правете дълги разходки и се пробвайте да поддържате огъня разпален за вас и вашия сътрудник, както в медения месец.

Общувайте с колегата си.

Важно е да съобщавате. И двамата би трябвало да имате глас и да се ангажирате да обсъждате градивно проблемите си като персони и като двойка. Ако желаете сътрудникът ви да почита вашето мнение, би трябвало да го изразите. Да споделяш своите усеща и страсти е ключът към здравите връзки и запазването на етапа на медения месец.

Опитайте гореспоменатите препоръки, с цел да видите колегата си и връзката си в напълно нова светлина.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР