Периодът без ретроградни планети започва на 4 февруари и ще

...
Периодът без ретроградни планети започва на 4 февруари и ще
Коментари Харесай

Какво да направите в периода без ретроградни планети, 4 февруари – 29 април?

Периодът без ретроградни планети стартира на 4 февруари и ще продължи до 29 април. Счита се, че това ще е най-благоприятният интервал през 2022 година. Има обаче няколко неща, които можем да създадем през тези 3 месеца, в случай че желаеме животът ни да се развие в една доста по-добра посока.

Ето ги и тях:

• Бъдете дейни в области, които са значими за вас;

Тук може да става въпрос за работа, за фамилии, за деца или друго, което е значимо за вас. Много е значимо човек да се научи вярно да подрежда целите си, тъй като времето минава бързо, а 3 месеца не са по никакъв начин доста.

• Заемете се с сложните дела;

През този интервал човек е кадърен да преодолее всевъзможни трудности с лекост. Едно от най-важните неща, които да не забравяте през цялото това време, е да сте деликатни и в никакъв случай да не се надценявате, тъй като това може да ви изиграе неприятна смешка.

• Започнете да се занимавате с нещо ново за вас;

Периодът без ретроградни планети е подобаващ за ново начало. То може да е обвързвано с смяна на работното място, промяна на колегата, ново занимание, ремонтна активност или друго. И сами знаете, че за това са нужни сили и сила. Те обаче ще изобилстват през тези 3 месеца.
Какво НЕ бива да вършим от 4 февруари до 29 април - интервал без ретроградни планети?
От 4 февруари до 29 април е интервал, в който няма да има ретроградни планети. Това значи, че всеки от нас ще има съвсем 3 месеца на ра...
Прочети повече
• Обновете дома си;

Едно от нещата, които е целесъобразно да извършите през този интервал, е да обновите дома си както извън, по този начин и от вътрешната страна. От вас зависи по какъв начин ще го извършите и дали ще изберете само ободряване или повсеместен ремонт.

• Срещайте се с нови хора.

Не е изключено точно през този интервал да откриете своята сродна душа или да попаднете на верните хора, които да ви вдъхновят за нещо същински огромно.

Възползвайте се от тези 3 месеца. Ще бъдете заредени с доста сили и сила!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР