Перфектни хора няма. Всеки има своите плюсове, които развива и

...
Перфектни хора няма. Всеки има своите плюсове, които развива и
Коментари Харесай

4 зодии, които имат лошия навик постоянно да критикуват своята половинка

Перфектни хора няма. Всеки има своите плюсове, които развива и минуси, към които се пробва да добави още една отвесна чертичка. Това обаче е муден развой, по време на който може да срещнем нашата половинка, която също да има плюсове и минути. В една връзка е значимо да одобряваме индивида подобен, какъвто е, без да акцентираме минусите му. Като всеки човек сътрудникът евентуално също работи върху своите минути, няма потребност от спомагателна рецензия. Това обаче очевидно е неразбираемо за идващите 4 зодии, които имат неприятния табиет да подлагат на критика своята половинка.

Скорпион – страшни инати, чието мнение мъчно можете да измененията, да не кажем и невероятно. Когато си наумят нещо, го вършат без значение дали ви харесва, или не. Избухливи са, първоначални. Не обичат да подлагате решенията им под въпрос. Държат всеки в близост да се съгласява с мнението им, мъчно вършат взаимни отстъпки. Понякога даже не се сещат да се замислят за мнението и страсти на колегата си. Ако пък сгафите някъде, ще ви подлагат на критика и натякват за това много дълго време.

Телец – инати се, което прави характера им не толкоз елементарен. Обикновено не обичат, когато нещата не вървят по проект. Това може да внесе напрежение във връзката и да докара до рецензия отстрана на Телеца към неговия сътрудник. Освен това, в случай че не извършите нещо както го желае Телецът, също може да си навлечете някои не до там приятни прилагателни и думи от негова страна. Избухлив е, тъй че очаквайте изненадващи разногласия.

Козирог – изкусен и закостенял, Козирогът се ядосва и за най-дребните неща. Не обича хората от него да мързелуват, тъй като е работохолик. Дразни се на всичко, което не счита за редно, а то не е малко. Лесно може да отнесете рецензия, в случай че не поемете отговорност за нещо или не извършите ангажимент, който имате. Държи индивида до него да бъде негово огледало, само че това не всеки път е по този начин. Има правила, които не пристъпва и в случай че някой различен го направи, е подготвен да спори и да се кара, изключително в случай че това е половинката му. Споровете ви с Козирога няма да са по никакъв начин малко, в случай че не следвате неговите правила.

Дева – те са перфекционисти, което ги прави сериозни и към самите себе си, и към близките. Държат постоянно нещата под надзор и когато нещо не се случва по този начин, както са си го представяли, по никакъв начин не им харесва. Искат индивида до тях да прави всичко, което те считат за вярно и в случай че се отклони, следва рецензия. Тези положения на Девата водят до безсмислени разногласия с колегата и напрежение във връзката.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР