Пеп Гуардиола няма съмнения, че Шави ще бъде добър старши

...
Пеп Гуардиола няма съмнения, че Шави ще бъде добър старши
Коментари Харесай

Пеп застана плътно зад Шави за поемането му на Барселона

Пеп Гуардиола няма подозрения, че Шави ще бъде добър старши треньор на Барселона след раздялата с Роналд Куман по-рано през актуалната седмица.

Мениджърът на Манчестър Сити беше отпред на "синьо-червените " от 2008 до 2012 година и завоюва рекордните за клуба 14 трофея в този интервал.

"Не знам какво тъкмо би се получило, само че съм уверен, че рано или късно ще стане. Нямам никакви подозрения, че той е подготвен за тази работа. Знае какво тъкмо се изисква за тази роля. Познава играта има и подобаващата конфигурация и пристрастеност. В момента има повече опит спрямо мен, когато аз поех отбора. Куман знае и Серхи знае и Шави знае, че триумфите зависят от качеството и отдадеността на самите футболисти. Хората би трябвало да знаят, че ние сме виновни за всичко, само че и нашето въздействие е много по-минимално спрямо това, което по принцип се счита ", съобщи Гуардиола, представен от Ройтерс.

Като футболист Шави имаше извънредно сполучлива кариера в продължение на 17 години в състава на Барселона. Сега някогашният национал на Испания е отпред на Ал-Сад (Катар).

В момента краткотраен треньор на каталунците е Серхи Бархуан.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР