Пентагонът официално пусна три кратки видеоклипа, показващи неидентифицирани въздушни явления,

...
Пентагонът официално пусна три кратки видеоклипа, показващи неидентифицирани въздушни явления,
Коментари Харесай

Пентагонът официално пусна три кратки видеоклипа на срещи с НЛО в Америка

Пентагонът публично пусна три къси видеоклипа, показващи " неидентифицирани въздушни феномени ", които преди този момент бяха излъчени и от частна компания.
Видеоклиповете демонстрират неидентифицирани летящи обекти, които се движат бързо  и са записани от инфрачервени камери. Два от материалите съдържат гласове на хора, които реагират с учудване какъв брой бързо се движат обектите. Чува се и съмнение, че това може да е дрон.


Военноморските сили по-рано признаха истинността на видеоклиповете през септември предходната година. Официално ги пускат в този момент, „ с цел да се изяснят неяснотите от страна на обществеността по отношение на това дали фрагментите, които циркулират, са същински, или дали има освен това във видеоклиповете “, съгласно говорителката на Пентагона Сю Гоф.


" След изчерпателен обзор, департаментът откри, че позволеното стартиране на тези некласифицирани видеоклипове не разкрива чувствителни качества или системи, " споделя Гоф в изказване, " и не попречва следващи следствия на военни галактически нашествия от неидентифицирани въздушни феномени. "
Видеоклиповете бяха пуснати за първи път сред декември 2017 година и март 2018 година от To The Stars Academy of Arts & Sciences, компания, съосновател на някогашния музикант Blink-182 Том ДеЛондж, който споделя, че учи информация за неидентифицирани въздушни феномени.


През 2017 година един от водачите, който е видял един от неидентифицираните обекти през 2004 година, сподели пред CNN, че обектите се движат по способи, които не може да изясни.
" Когато се приближих до него... той бързо се форсира на юг и изчезна за по-малко от две секунди ", сподели пенсионираният водач на Военноморски сили на Съединени американски щати Дейвид Фравър. " Това беше извънредно внезапно, като топка за пинг-понг, отскачаща от стена ”.
Преди това Пентагонът е проучвал записи на въздушни срещи с незнайни обекти като част от затворена неотдавна класифицирана стратегия, която започва по молба на някогашния сенатор Хари Рийд от Невада. Програмата започва през 2007 година и завърши през 2012 година съгласно Пентагона, защото те решиха, че има по-високи цели, които се нуждаят от финансиране
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР