Пенсионираната манекенка Венета Харизанова е сложила край на брачния си

...
Пенсионираната манекенка Венета Харизанова е сложила край на брачния си
Коментари Харесай

След 11 години брак: Венета Харизанова се разведе, но остана да живее с бившия си

Пенсионираната манекенка Венета Харизанова е поставила завършек на брачния си живот, написа " Телеграф “. Хубавицата обаче останала да живее в фамилния дом, само че единствено тъй като досега нямала лично жилище, в което се изнесе.

Венета се омъжи за брачна половинка си Емил Маринов преди 11 години, откакто двамата имаха дълга сантиментална връзка. Проблемите започнаха след сватбата. Венета непрестанно се оплаквала от здравословни и професионални проблеми и това попречило на връзките им. Освен това името й било забъркано няколко пъти в паралелни връзки с други мъже. Всичко това с годините натежало. На няколко пъти брачният партньор на Харизанова поставял  документите за бракоразвод на масата, само че хубавицата и не желал да чуе.

Двамата на процедура са разграничени от години. Не разделят еднакъв етаж в фамилната къща и даже не влизат през един и същи вход. Харизанова обитавала първия етаж от вкъщи, а Емил сутерена. Според осведомени  той има нова другарка, която постоянно посещавала дома им. Познати на двойката настояват, че Венета и мъжът й от дълго време не са брачен партньор и брачна половинка в същинския смисъл на думата, а просто съквартиранти. Приятели на брачна половинка на манекенката даже се чудят защо им е било да подписват брак въобще.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР