Пенсиониран фризьор бе осъден на доживотен затвор без право на

...
Пенсиониран фризьор бе осъден на доживотен затвор без право на
Коментари Харесай

Фризьор разстреля уролог за операция, заради която не бил правил секс 21 години

Пенсиониран коафьор бе наказан на пожизнен затвор без право на опрощение за убийството на уролог, по който той е стрелял 10 пъти в Нюпорт Бийч през 2013 година. По този метод 79-годишният Елкъс Стенууд си отмъстил за интервенция на гениталиите преди 20 години, която убитият Роналд Гилбърт даже не бил правил, оповестява в. " Дейли Мейл ".


Стенууд цялостен живот бил захласнат от своето здраве. В частност обаче, той твърди, че през 1992 година се е подложил на интервенция, която травмирала неговата простата. По думите му, поради нея той почнал да страда от непредвидена еректилна дисфункция, било намаляло и желанието му за секс. Впоследствие Елкъс бил зарязан от своята половинка, животът му безусловно рухнал.

Когато Стенууд се подложил на интервенцията, Роналд е бил напълно млад. Заедно с екип от лекари той диагностицирал у пациента стриктура на уретрата. Мъжът се е нуждаел от интервенция за разширение на пикочния канал, само че в нея Роналд не е взел участие. Стенууд обаче се разгневил точно на него.

Той се записал на обзор при Роналд с друго име и, когато влезнал в кабинета на лекаря, стрелял по него 10 пъти. Адвокатът на Стенууд се опита да го оправдае с това, че възрастният мъж страда от малоумие и има мозъчни увреждания. Съдът обаче счете, че обвиненият е кадърен да носи отговорност за дейностите си.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР