Пенсионер от Пловдив в попаднал в клопката на измамници. Човекът

...
Пенсионер от Пловдив в попаднал в клопката на измамници. Човекът
Коментари Харесай

След измама: Възрастен мъж от Пловдив остана без дом

Пенсионер от Пловдив в попаднал в клопката на измамници. Човекът остава без апартамент, откакто е бил написан на документи от негово име. Веселин Милушев е разговарял с потърпевшия, който сега живее в подслон. Камен получава пенсия, а положителни хора му дават понякога храна. Авторът на обявата в обществената мрежа се надява да открие метод, с цел да помогне на изстрадалия мъж.

Ето какво показа той:

„ Приятели, желая да загатна за eдин човек на име Камен. Това е един възрастен човек, пенсионер, от Пловдив. Той е в окаяно състояние. Някакви мошеници (доста обиграни, очевидно работят отдавна) са го подмамили, предложили са му работа - да пази животни надалеч от града, а след това са го излъгали по някакъв метод, подписали са документи от негово име, без негово наличие (по думите му), и по-късно са му лишили жилището.

От години той търси решение на казуса си, желае да си върне дома. Взима пенсия, върви по всички страни из града, дават му храна отнякъде като виждам. Живее в подслон. Не проси. Мъчно ми е за него.

Има потребност от юридическа помощ, най-малко с цел да може да си върне парите от жилището, които е изгубил.

Самият аз не знам цялата му история. Той споделя, че е давал показания в полицията.

Искрено се надявам да може да се откри някой от групата, който е юрист и би могъл да спомага, без да му се заплаща. Имам му телефонния номер.

Моля, в случай че някой се отзове, да се свърже с мен по месинджъра.

И дано да се молим за него, с цел да може да усети Божията поддръжка. “
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР