Пенелопе Крус е от любимите холивудски красавици, които сякаш изглеждат

...
Пенелопе Крус е от любимите холивудски красавици, които сякаш изглеждат
Коментари Харесай

Притеснява ли се Пенелопе Крус от остаряването

Пенелопе Крус е от обичаните холивудски хубавици, които като че ли наподобяват все по-добре с годините. Актрисата неотдавна изгря още веднъж на огромния екран във кино лентата Ferrari, а след три месеца й престои огромно събитие и в персонален проект - да навърши 50 години.
 Ferrari на Майкъл Ман с Адам Драйвър и Пенелопе Крус - какво да чакаме от кино лентата
Какво да чакаме от Ferrari с Адам Драйвър и Пенелопе Крус

Щедра доза фамилна драма с щипка авто адреналин

Този празник за мнозина е стряскащ и ги хвърля в размишления за смисъла на живота, за това какво си направил до момента и какво още искаш да постигнеш. Крус обаче е надалеч от тези мисли и гледа на остаряването без изключително терзание.

Запитана по какъв начин ще означи 50-ия си рожден ден през април, актрисата дава отговор, че възнамерява да живее до 100. A на този стадий няма самообладание да постигне целите си за идващото десетилетие и има голямо предпочитание да не стопира да научава все нещо ново.
 Снимка 648459

Крус гледа на юбилея като на началото на втората част от живота си и единственото, което желае, е да продължава да се занимава със своята най-голяма пристрастеност - киното. Тя нееднократно е споделяла, че от дребна е мечтала да бъде актриса, само че в никакъв случай не си е представяла, че ще постигне чак подобен триумф и ще продължи да бъде част от промишлеността цели 30 години, предава ET.
 Пенелопе Крус със страхотна визия - транспарантната ѝ рокля, за която всички приказват
Прозрачната рокля на Пенелопе Крус, за която всички приказват

Актрисата още веднъж наподобява удивително

Единственото, което не е по усета на Пенелопе Крус през днешния ден и може да я дефинира като малко старомодна, е използването на изкуствения разсъдък в киното. Тя къде на смешка, къде не признава, че един ден актьорите могат да станат непотребни поради технологиите, а това несъмнено не е сюжет, на който не желае да става очевидец.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР