Пенчев предизвика вълна от възмущение с твърдението си, че в

...
Пенчев предизвика вълна от възмущение с твърдението си, че в
Коментари Харесай

Баровецът Ивайло Пенчев Стана За Смях Пред Цяла България!

Пенчев провокира вълна от отвращение с изказванието си, че в България заплати от 700-800 лв. няма. В медиите беше оповестена публикация на негова компания в Летница, в която се търсеше чиновник на заплата 700 лева

Пред Нова телевизия Пенчев съобщи, че квалифицираните чиновници на неговата компания в действителност получават положително възнаграждение – приблизително по съвсем 1900 лв.. Все отново и той предложил хонорари от по 800 лв., само че за чистачка, да вземем за пример, тъй като това предполагал пазарът.

„ Искам да се извиня на хората, които съм засегнал “, сподели Пенчев. Той призна, че множеството от рецензиите към него били основателни.

Бизнесменът изясни, че размерът на заплатите зависи от два фактора: от преприемача, който ни наема на работа, и от конкуренцията за набиране на фрагменти – колкото по-голяма е тя, толкоз по-големи хонорари се оферират в съответния отрасъл.

„ По-големият брой декларирани свободни работни места в Агенцията по заетостта са за хора със относително ниско обучение “, разяснява синдикалистът Ваня Григорова от КТ „ Подкрепа “.

Според нея минималната работна заплата би трябвало да продължи да пораства.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР