Пеле отново е в болница. Краля на футбола бе приет

...
Пеле отново е в болница. Краля на футбола бе приет
Коментари Харесай

Краля на футбола Пеле отново бе приет в болница


Пеле още веднъж е в болница. Краля на футбола бе признат незабавно в клиниката „ Айнщайн “ в Сао Пауло, съобщана ESPN. Констатиран е оток, сърдечна непълнота. Освен това някогашният футболист изпитва усложнение при поемането на храна.

Пеле е на 82 години и от 24 месеца се бори с рак. Състоянието му бе доста усъвършенствано в последната половин година и той бе вкъщи.

Медицинският екип, който лекува Пеле, заяви, че химиотерапията, извършена през последните месеци, не е дала нужния резултат по отношение на туморите в разнообразни органи от тялото на бразилеца. Пеле ще се подложи на разнообразни проби, започващи от през днешния ден, с цел да се открият възможните провали и органите, които са най-застрашени заради метастазите. 

Съпругата на трикратния международен първенец удостовери за хоспитализацията на Пеле пред ESPN, като изясни, че " той минава единствено през ежемесечни прегледи и проби за химиотерапия ". 

Агентът на някогашния състезател също удостовери новината, само че съобщи, че не е осведомен с никакви актуализации за здравословното положение на Пеле.

Дъщерята на Пеле Кели Насименто разгласява изказване в обществената мрежа Instagram, с цел да успокои публиката. 

" Здравейте другари. Медиите отново полудяха и желая да ги успокоя малко. Баща ми е в болница, лекува се медикаментозно. Няма да пипвам полет, с цел да търча до там. 

Братята ми са в Бразилия, а аз отивам там за Нова година. Нямам изненади или незабавни случаи. Много сме признателни за цялата обвързаност и обич ”, се споделя в него.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР