Пеле е борец и ще спечели и битката с рака,

...
Пеле е борец и ще спечели и битката с рака,
Коментари Харесай

Пеле е борец и ще спечели и битката с рака, уверен е синът му

Пеле е герой и ще завоюва и борбата с рака, съобщи неговият наследник Единьо, който пое треньорския пост на бразилския футболен клуб Лондрина и завоюва с 1:0 първия си мач в щатския шампионат на Параня.

81-годишният Пеле претърпя интервенция за унищожаване на израстък в дебелото черво през септември и сега организира химиотерапия. Неговият финален престой в болничното заведение бе по-дълъг поради зараза на уринарния тракт, само че трикратният международен първенец към този момент е изписан и е в дома си в Сантос.

" Той е добре. Здравословните проблеми не престават към този момент много време, само че моят татко е герой и е бил подобен през целия си живот. Той към момента води борба и цялото ни семейство се моли за него. Надяваме се скоро той да се възвърне ", сподели той, представен от организация Ройтерс.

Единьо, вратар на Сантос през 90-те години на предишния век, не знае дали татко му е гледал успеха на Лондрина с 1:0 против Тубарао в мач от щатския шампионат на Параня.

" Нямам концепция, само че по този начин или другояче ще схвана, тъй като ще му се похваля. За момента обаче е най-важно да поддържаме него, с цел да се възвърне допустимо най-скоро ", добави синът на Пеле.
 Пеле
Единьо, към този момент на 51 години, по принцип е треньор на групировката до 20 години на Лондрина, само че бе краткотраен ментор за неделния мач. Очаква се той да се завърне на остарялата си служба тази седмица, в случай че бъде назначен нов старши треньор.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР