Пеевският вестник Телеграф“, превърнал се в най-яростната бухалка на модела

...
Пеевският вестник Телеграф“, превърнал се в най-яростната бухалка на модела
Коментари Харесай

Автогол на пеевския „Телеграф“ с любимата му прокуратура

Пеевският вестник „ Телеграф “, трансформирал се в най-яростната бухалка на модела КОЙ, самичък си вкара автогол с обичаната му прокуратура.
Главният редактор Васил Захариев се ожалил пред органите, че има подправен уебсайт с идентично название. От държавното обвиняване се разровили в проблема и знамение - разпоредили на Патентното ведомство напълно да заличи комерсиалната марка „ Телеграф “, тъй като имитира „ световноизвестния британски вестник с дългогодишна известност в страната The Telegraph ".

Вчера медията била осведомена публично за подхванатите по отношение на нея дейности. Новината през днешния ден е показана в стила на вестника, като този път бухалката е ориентирана към прокурор Тодор Тодоров, подхванал законовите стъпки. „ Телеграф “, който постоянно бива именуван кафяв, поради лъжите, които се изливат върху десетки хора, написа по адрес на магистрата: „ Един самозабравил се магистрат, учил-недоучил право, или пък още по-лошо, изпълняващ специфична поръчка да се разправи брутално с неуместната медия, взема решение да затвори най-тиражния народен всекидневник в страната, като заличи комерсиалната му марка. Къде останаха законността и правовият ред? “.

Един от най-евтините вестници на пазара за първи път се нахвърля намерено против прокуратурата, като в това време се присети и реши да намеси в защитната си теза даже „ свободата на словото “.

„ От по кое време в България прокуратурата затваря медии? В кое време живеем? Явно сме се заблуждавали, че мракобесието на фашизма е останало в историята. Явно и през днешния ден с един акт, в тази ситуация прокурорско разпореждане, може да се затвори една частна медия с повече от десетгодишна история. Това ли е конституционно прокламираната независимост и самостоятелност на медиите, за която толкоз се приказва в наши дни? “.

Вестниткът не изневерява на политиката да съзира зад всяко неловко за нея деяние подмолни схеми и играчи. „ Явно откакто е овладяло съда, задкулисието се пробва да завладее и прокуратурата “, отбелязва изданието.

Медията ни уведомява от първата си страница и за друга неприятна вест. А тя е, че „ Любовницата на Веско Маринов го зарязала “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР