Пеевски се самовзриви с поредната фойерверка от безвкусни пошлости. Ако

...
Пеевски се самовзриви с поредната фойерверка от безвкусни пошлости. Ако
Коментари Харесай

Христо Иванов разкри с какво е ядосал Пеевски и отсече: Той се самовзриви

Пеевски се самовзриви с следващата фойерверка от безвкусни пошлости. Ако на някого не му е ясно защо става дума и къде е казусът, ще кажа: казусът е, че Движение за права и свободи желае да бъде прикрит сътрудник в разпределението (на властта) и не желае да има ясни правила и регламенти за политическа отговорност сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. Това разяснява съпредседателят на Демократична България Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския пред публицисти в Народното събрание.

„ Тъй като продължаваме да имаме вяра, че пътят е към договаряния, а не към нови избори, няма да разясня изказванията на господин Пеевски. Освен това нямам навика да влизам в този вид разкази от някакви срещи, тъй като ние сме антична специалност, само че специалността, от която се вадят подобен вид компромати, е по-древна специалност “, добави Иванов.

Той акцентира, че за момента значимата тематика би трябвало да бъде за регулаторите и идващият основен прокурор на страната.

„ Надявам се да се успокоят пристрастеностите и да се върнем към диалозите за промени, тъй като това би било отговорно “, разясни политическият водач.

Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския уточни, че Движение за права и свободи има справедлив интерес да се опита да си промени позиционирането във вътрешнополитически и интернационален проект, заради което е подкрепило промяната в Конституцията.

Това беше умно и рационално от тяхна страна, беше в техен личен интерес. Но в този момент господин Пеевски е напът да изгори целия този капитал с следващото си изхвърляне, тъй като сдържаността в никакъв случай не е била негова мощна линия. Никого не сме употребявали, нито нас са употребявали, както от самото начало се интригантства. Свършили сме работа, която е била потребна за страната, заявява пред медиите Иванов.

На журналистически въпрос с какво съответно е ядосал, Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския съобщи, че това е станало поради негова прогноза, че една предизборна акция ще изведе на напред във времето ролята на Движение за права и свободи и ще сложи Движението във фокуса на публичното внимание.

Очаквайте детайлности!

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР