Пеевски: Не искаме министри и зам.-министри нито сега, нито на

...
Пеевски: Не искаме министри и зам.-министри нито сега, нито на
Коментари Харесай

Пеевски: Не искаме министри и зам.-министри нито сега, нито на ротацията


Пеевски: Не желаеме министри и зам.-министри нито в този момент, нито на ротацията.

Новият ръководител на парламентарната група на ДПС  Делян Пеевски  дефинира като спекулации тиражираните информации, че желаят интервенция в състава на кабинета.

„ Не желаеме министри и зам.-министри  нито в този момент, нито на ротацията, няма да участваме в изпълнителната власт и в тази сглобка “, сподели той.

По думите му това е политическо държавно управление, действа добре и сполучливо и би трябвало да го има.

„ Ще бъде нездравословно за страната да го няма.  Ако влезем още веднъж в цикъл на служебни държавни управления, това е разгром за държават а “, добави Пеевски.

Парламентарната група на Движение за права и свободи се яви в Народното събрание през днешния ден, откакто не участва на вчерашното съвещание и то пропадна поради липса на кворум. Депутатите на придвижването влязоха дружно в залата, само че с тях не пристигна водачът в оставка Мустафа Карадайъ.

Пред медиите застана новият ръководител на групата им в Народното събрание Делян Пеевски. Последно двамата са се срещнали през вчерашния ден, показа той.

„ Какви изненади сме показали досега? На 12-и му изтичаше мандата, решил е малко по-рано. Това не е нищо изключително. Каквото би трябвало, сме си споделили “, разяснява Пеевски оставката му. Той не изясни какви са били претекстовете за оставката на Карадайъ, а само сподели, че това е негово персонално решение. Не стана ясно и дали ще остане народен представител.
Той не отговори кой ще бъде новият водач на придвижването, само че изясни, че всеки партиен член може да се кандидатира за поста. Номинациите могат да вършат партийните структури.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР