Пеевски и Цонев готвят законопроект за вторичното разграбване на КТБ

...
Пеевски и Цонев готвят законопроект за вторичното разграбване на КТБ
Коментари Харесай

Пеевски и Цонев готвят законопроект за вторичното разграбване на КТБ

Пеевски и Цонев готвят законопроект за " вторичното плячкосване " на КТБ Депутатите от Движение за права и свободи Делян Пеевски и Йордан Цонев ще предложат законодателни промени по отношение на банкрутиралата КТБ. " С Делян Пеевски приготвяме нов законопроект за КТБ, за вторичното плячкосване на банката, което потвърждава, че Пеевски не взе участие в това плячкосване ", това разгласи в коридорите на Народното събрание Йордан Цонев. 
 
" Трябва да се даде светлина върху процеса на вторичното плячкосване на КТБ, тъй като на нас ни омръзна да отговаряме на подправени вести и подправени обвинявания ", сподели Цонев.
 
По думите му има законов текст, който на практика не работи . Депутатът изрази вяра това, което се случва след банкрута на КТБ, " най-малкото ще бъде задоволително ясно осветлено за хорат а ". Защото с клевети, подмятания и открити обвинявания нещата няма да станат, безапелационен е той.
 
" Какт о имаше процеси по време на самия банкрут на КТБ и това, което направихме по-късно - да покажем кои са длъжниците, да покажем цялата истина, да премахнем банковата загадка, да вземем някакви законодателни решения, п реценяваме, че на този, втори стадий е нужно да се създадат нови промени ", сподели Цонев и съобщи, че ще даде повече детайлности, когато измененията са подготвени.
 
Народният представител даде обещание, че предложенията за законови корекции ще бъдат готови до края на седмицата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР