Пеев е посещавал два пъти кантората ѝ по повод дело,

...
Пеев е посещавал два пъти кантората ѝ по повод дело,
Коментари Харесай

Преди убийството: Пеев пратил съобщение на адвокатката си, че е упоен от Габриела

Пеев е посещавал два пъти адвокатската фирма ѝ във връзка дело, заведено против него, брачната половинка му Габриела и 4-месечното им дете. Претенцията била от страна на Велико Минков, който твърди, че е биологичен татко на бебето.

" С мен Пейо не е коментирал съответни закани, само че споделяше, че е обезпокоен и се усеща некомфортно в тази обстановка, както и че е стеснен. На 10 януари получих известие от него. То гласеше: " На 7 януари късничко - след 22 часа, се срещнах с Габриела по нейна самодейност. Беше ми малко необичайно, откакто бях приказвал с майка ѝ и не видях детето следобеда, само че взех решение от любознание да видя какво е измислила в този момент. За моя огромна изненада се държа напълно обикновено, отзивчиво и нито дума не сподели за случката от следобеда ".

Съобщението, изпратено до юриста, продължава по този начин:

" Жалко, че бях толкоз наивно разсеян. Донесе две бурканчета с топъл шоколад, което прави и различен път. За страдание нямам спомен дали съм изпил цялото количество, само че в един миг усетих, че нещо ми се премрежва погледът и се зашеметявам. Доста мъчно се прибрах по спомен, популярност Богу - безаварийно. Баща ми ме видя и намерения, че съм пил. Сутринта те с майка ми ме разсъниха за срещата и още не бях добре. След това тръгнахме към провинцията. Баща ми шофираше, а аз непрестанно се унасях в сън. Почти целият понеделник мина по този начин. Говорих с служители на реда, че се колебая, че съм бил замаян или дрогиран. Те споделиха, че това може да се хване най-малко 2 седмици или месец при тест. Днес бях и на доктор, на следващия ден заран ще си върша цялостни проучвания - дали и какво имам в тялото. Абсолютно съм сигурен, че Габриела преднамерено го е направила и несъмнено е желало да стане нещо - да ме заловен и да ме изкарат наркоман , с цел да ме ограничи за детето. Това мисля, че е извънредно съществено състояние, само че служителите на реда споделиха, че и да подам тъжба, единствено ще я разходят. Но може би е добре да я дам. След тази среща не съм я чувал по телефона, единствено си пишем. Аз я страня, а тя е доста дейна и много пъти пита по какъв начин съм. Натиска и отново да се виждаме - нещо да вършим през уикенда с детето . Използва го сега доста за операция. Честно казано не знам по какъв начин да се държа сега, само че предпочитание за срещи нямам, а и не знам какво друго може да се опита да ми спретне. Сега не карам, с цел да няма спомагателни затруднения ".

Според Миглена Балджиева Пейо изрично е бил жертва на психическо принуждение от страна на майката на детето му .

" Бил е в доста комплицирана обстановка и за него е било доста мъчно да вземе решение дали да търси истината ", разяснява юристът.

Не съм проследила какво се случва с наказателното произвеждане, само че сега. в който Габриела и майка са задържани, децата са пратени при баба им и дядо им от бащина страна ", съобщи адвокатката.

Междувременно адвокатката на обвинената тъща Красимира Трифонова - Велика Андонова, описа пред bTV, че имало е вмешателство в отношението сред Габрила и Пейо от страна на неговите родителите. Те не одобрявали Габриела. По тази причина са се разделили в прочут интервал от време.

Според нея е имало спор с родителите на Пейо, които са желали да вземат огромното момче. " Те са твърдели, че Габриела не е добра майка. Те са създавали конфликтните връзки сред двамата ", добави адвокатката.

33-годишната Габриела Славова-Пеева бе пусната под домакински арест, с цел да гледа децата си. По думите на юриста до този миг обаче  към момента не са при нея. Красимира Трифонова остава арестувана за убийството на мъжа.

Обвинението против двете дами е за това, че на 18 януари 2024 година към 21.20 ч. в София на ул. " Елемаг " в лек автомобил в съучастничество като причинители съзнателно са умъртвили 44-годишния Пейо Пеев, който е седял на шофьорското място, като от задната седалка на автомобила 54-годишната Красимира Трифонова е стискала шията му, до момента в който 33-годишната Габриела го е притискала към седалката и при опита му да излезе от автомобила е затваряла шофьорската врата. Според предварителното умозаключение на съдебномедицински специалист, гибелта на убития е настъпила в резултат на удушаване.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР