Педагогически специалисти от ПГСУАУ Атанас Буров“ участват в обучителен курс

...
Педагогически специалисти от ПГСУАУ Атанас Буров“ участват в обучителен курс
Коментари Харесай

Обучителен курс на тема „Социално и емоционално учене /SEL/“

Педагогически експерти от ПГСУАУ „ Атанас Буров “ вземат участие в обучителен курс на тематика „ Социално и прочувствено учене /SEL/ “ в гр. Барселона от 22 до 28 август 2022г.

Това е първият от утвърдените планове с акредитация на гимназията в бранш „ Училищно обучение “ на стратегия „ Еразъм+ “. Заедно със свои сътрудници от Румъния, Испания, Литва, Италия, Австрия, Унгария и Словакия учителите се включват в тренинг семинарите на обучителната организация Europass Teachers Academy с цел да придобият нужните познания, умения и компетентности за ефикасна връзка в учебната общественост. Сътрудничеството сред учители, възпитаници, родители, сътрудници и общност ще бъде причина за повишение самосъзнанието, съпричастностността и прочувствената просвета и ще трансфорат гимназията в още по-успешно учебно заведение.
Участниците в образованието имат опция да опознаят и културата, историята и традициите в Испания и да посетят места като Каса Мила, Саграда Фамилия, парк Гюел, музея на Пикасо, Каса Балто, Аквариума, площад Каталуня, площад Испания, вълшебен шадраван „ Монтджуик “ в гр. Барселона.
*ПГСУАУ “Атанас Буров “ гр.Силистра
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР