Печатът на текстил се оформя като един от основните акценти

...
Печатът на текстил се оформя като един от основните акценти
Коментари Харесай

Преференциални условия за участие в изложение COPIS до 31 юли

Печатът на текстил се оформя като един от главните акценти на международия конгрес през тази година
Преференциални условия за присъединяване. От тази опция могат да се възползват фирмите от сектора на рекламните и печатните връзки, декларирали присъединяване в интернационалното ревю COPIS до 31 юли.
Единственият бизнес конгрес в България, който годишно сплотява експертите в печатния и рекламния бранш, ще се организира от 25 до 27 септември в Интер Експо Център. Компаниите могат да заявят своето присъединяване и да се срещнат с опциите за представянето си посредством уеб страницата copi-s.com .
Сред акцентите през тази година се откроява още веднъж печатът на текстил. Авторитетният конгрес за рекламната и печатната промишленост в Югоизточна Европа ще отвори вратите си и за новостите при цифровия щемпел, материалите и консумативите, графичния и пространствения дизайн, сувенири, дарове, рекламен текстил и образни връзки. Сериозен е фокусът и върху ръководството на бизнес процесите в изискванията на актуалните софтуерни условия. Вниманието ще привлекат и новаторските POS екрани, използвани при рекламите в точката на продажба.
Осмото издание на COPIS се обрисува като най-мащабното до момента и ще се организира за втори следващ път по едно и също време с ТМТ Експо – ревюто, отдадено на материалите и технологиите в текстилната промишленост. „ Изложителите в COPIS ще разположат щандовете си върху повърхност, надхвърляща 7500 кв.м. “, разясняват уредниците. Иновативните технологии и фирмени оферти ще обзет зали 2, 3 и 4 на Интер Експо Център.
Над 6000 бяха посетителите през 2018г.
През 2018г. над 6000 експерти посетиха изданието, което утвърди COPIS като водещо събитие за бранша в Югоизточна Европа. В него се включиха над 130 директни изложители от България, Германия, Китай, Румъния, Полша, Чехия и Унгария. А изданието през тази година дава поръчка за още по-големи мащаби и повишен интерес както на участници, по този начин и на гости от България и чужбина.
Подробна информация за COPIS и опциите за присъединяване в ревюто, ще откриете на copi-s.com .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР