Пазарувай и се забавлявай на едно мястоПрез ноември към 400-те

...
Пазарувай и се забавлявай на едно мястоПрез ноември към 400-те
Коментари Харесай

Девет елитни марки влизат в Sofia Ring Mall

Пазарувай и се забавлявай на едно място

През ноември към 400-те марката в Ринг мол се причисляват още 9 елитни български и международни марки, с цел да създадат прекарването на всеки клиент извънредно, потребно и прелестно.

 sofia-ring-mall Господата постоянно могат да са стилни и издържани в случай че посетят новооткрития магазин Teodor, където фешън консултанти ще ги облекат „ от глава до пети “. Дамите пък могат да обогатят сбирката си от обувки и чанти в случай че се доверят на Aquamarine. Оптичните центрове Zeiss Vision Center също се причисляват към фамилията на София Ринг Мол. В навечерието на коледния месец, клиентите на комерсиалния център ще могат да изберат бижута и часовници за своите обичани хора в магазин Oxette, както и сребърни бижута от My Silver. Избирането на дарове не може да мине без достъп до пари, по тази причина и Първа капиталова банка избра да има офис в комерсиалния център, с цел да обслужи своите клиенти бързо и качествено.

В мола на Околовръстното влиза и детска академия Kidspace, която е съвременна двуезична детска градина, от където твърдят, че при тях се учи посредством развлечение.

Световноизвестната верига Starbucks добавя съвършено селекцията от заведения в Sofia Ring Mall и го прави още по-притегателна и обичана дестинация за модерните градски хора.

Световният водач в региона на любителското и професионалното съоръжение за аерозаснемане DJI Innovations към този момент също е част от огромното семейство на мола. Те оферират летящи платформи, DJI дронове за въздушна снимка, видеозаснемане, точно земеделие, видеонаблюдение и сигурност.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР