Пазаруването онлайн е сред удоволствията на много хора. Обаче много

...
Пазаруването онлайн е сред удоволствията на много хора. Обаче много
Коментари Харесай

Трикове за онлайн пазаруване

Пазаруването онлайн е измежду удоволствията на доста хора. Обаче доста постоянно в последна сметка купуваме неща, от които или не се нуждаем или са прекомерно скъпи. Има толкоз доста уеб сайтове и артикули, че е мъчно да открием най-изгодната оферта. Въпреки това, ще ви дадем няколко съвета за онлайн извършване на покупки, с които ще пазарувате по допустимо най-хубавия метод.

1. Най-доброто време за извършване на покупки онлайн е сред вторник и четвъртък

Най-добрият метод да намерите най-хубавите покупко-продажби е да обърнете внимание на това по кое време и от къде пазарувате. Проучванията демонстрират, че от вторник до четвъртък е най-хубавото време за извършване на покупки, до момента в който неделите са доста несъответствуващи.

Също по този начин, ноември е месецът на солидните разпродажби, последван от разпродажбите след Коледа, през януари. По-малките и по-новите марки са по-склонни да оферират по-добри предложения за своите артикули, в сравнение с по-големите марки, затова в случай че желаете по-ниска цена, заложете на по-неизвестна марка.

2. Кредитните карти са по-безопасни от дебитните карти

Противно на общоприетото мнение, кредитните карти са по-безопасни от дебитните карти за онлайн извършване на покупки. Търговецът нормално възвръща суми посредством потребления от вас метод на заплащане. В случай на закъснение на доставката или в случай че продуктът е друг от това, което сте поръчали, сумата се възвръща по-бързо по кредитна карта, в сравнение с по дебитна карта.
Уверете се, че уебсайтът, по който правите транзакции, е предпазен и съхранявайте екранна фотография на фактурата си за поръчка при положение, че банката ви се нуждае от доказателство.

3. Използвайте опцията " чат онлайн ", с цел да поискате отстъпки

Опцията за чат онлайн рядко е наш приоритет, до момента в който преглеждаме уеб страница. Въпреки това, можете да я употребявате, с цел да получите отстъпка!

4. Наблюдавайте марките, от които желаете да пазарувате

Трябва да следвате обичаните си марки в обществените медии, с цел да сте в течение за техните отстъпки и предложения.

5. Следвайте блогъри и влогъри, с цел да употребявате кодове за отстъпка

Инфлуенсърите и блогърите играят голяма роля в привличането на клиенти към марките. Те освен излизат с почтени мнения за продуктите, само че и основават кодове за отстъпка, които нормално няма да намерите на уебсайтовете.

6. Оставете продуктите в кошницата, в случай че не сте безусловно сигурни

Ако не сте сигурни за някой артикул и желаете да помислите, оставете го в кошницата. Понякога от уеб страницата изпращат код за отстъпка, тъй като виждат, че се колебаете и се пробват да ви подбуден да си закупите продукта.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР