Пазарният лидер Практикер откри своя трети магазин в столицата. Новият

...
Пазарният лидер Практикер откри своя трети магазин в столицата. Новият
Коментари Харесай

Практикер отвори своя трети хипермаркет в София

Пазарният водач Практикер откри своя трети магазин в столицата. Новият обект от веригата се намира на бул. " Никола Мушанов " 149Б, регион Красно село. Тържественото прерязване на лентата беше направено от Васил Терзиев, кмет на Столична община, Цвета Николаева, кмет на регион " Красно село ", и Тодор Белчев, ръководител на съвета на шефовете на " Видеолукс Холдинг ".

" Този хипермаркет е най-хубавото, което можем да представим, след усилена работа, доста опит и внедряване на нови технологии. Смятам че настина демонстрираме най-хубавото от Практикер до момента. Това е началото на един огромен комплекс - HOLIDAY PARK Красно село, който ще продължава да се развива и ще бъде в помощ на три големи квартала. ", показа Тодор Белчев, ръководител на съвета на шефовете на " Видеолукс Холдинг " по време на откриващата гала.
 Снимка 660781
Източник:

е първият обект от изграждащия се търговски комплекс HOLIDAY PARK, който ще разполага с над 31 000 кв.м комерсиална повърхност и ще обезпечи повече от 500 нови работни места. На разположение на потребителите ще има над 25 търговски обекта и заведения, като хипермаркет на пазарния водач, Lidl, Decathlon, JYSK, dm, LC Waikiki, Happy Bar & Grill и още доста други. HOLIDAY PARK Красно село ще отвори порти напролет на 2025 година

Новият хипермаркет за дома и градината Практикер Красно село заема повърхност от 11 500 кв.м, като строителството на обекта беше предоставено на строителна компания МИКС КОНСТРЪКШЪН ООД, която единствено за 10 месеца съумя да осъществя плана. За улеснение и облекчение при извършване на покупки, клиентите ще могат да се възползват от безвъзмезден паркинг с над 200 паркоместа, както и от зарядна станция за електрически коли.
 Снимка 660780
Източник:

Потребителите ще могат да разчитат на богат подбор от повече от 50 000 продукта за дома и градината. Освен разнообразната гама продукти, Практикер Красно село ще предложи и спомагателни услуги като 3D планиране на кухни и бани, рязане и кантиране на плоскости, тониране на бои, превоз на закупени артикули, покупки на погашение и удължена гаранция. Екип от 130 продавач-консултанта ще се грижи да обезпечава професионално обслужване на клиентите.

Само за Практикер Красно село са готови стотици извънредно за първите 10 дни след откриването. Клиентите ще могат да се възползват и от безвъзмездна доставка в границите на град София, както и от погашение на вноски без оскъпяване за определени артикули.
 Снимка 660783
В духа на устойчивото развиване в околните месеци се възнамерява да бъдат конфигурирани към 830 фотоволтаични панела на покрива на хипермаркета, които ще обезпечат 35% от електрическата енергия му. През последните четири години са конфигурирани 7 000 фотоволтаични панела на покривите на 16-те хипермаркета на Практикер в страната, които заменят огромна част от употребяваното електричество със " зелена " сила. Инсталирани са и енергоефективни VRF системи за изстудяване, отопление и филтриране на въздуха в новия обект. В началото на годината Практикер приключи още един собствен план, ориентиран към стабилно развиване, като размени 3 хиляди хартиени етикета с електронни във всичките си 17 хипермаркета в страната. По този метод веригата прави поредна стъпка към понижаване на въглеродния отпечатък върху околната среда и нейното запазване.
 Снимка 660782
Източник:
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР