Пазарджишката галерия Георги Машев представя живописна изложба на художника Борислав

...
Пазарджишката галерия Георги Машев представя живописна изложба на художника Борислав
Коментари Харесай

Художникът Борислав Кръстев гостува за първи път в Пазарджик

Пазарджишката изложба " Георги Машев " показва живописна галерия на художника Борислав Кръстев, озаглавена " Пътуване ". Откриването следва на 14 март от 18:00 часа, а творбите ще останат подредени до 28 март.

Експозицията е въодушевена от тематиката за живота като едно пътешестване във времето и пространството, в което си самичък, от време на време не, само че пътуваш! Животът с всичките му провокации, цветове, нюанси и хубост.

Художникът построява един действителен и в това време тайнствен свят, в който човек няма по какъв начин да не потърси смисъла от това свое пътешестване.

Художникът Борислав Кръстев се открояват със своя креативен почерк. Картините му вълнуват и задават въпроси поради усета на създателя да кодира посланията си в облици и цветове. Негови картини ще бъдат показани за първи път пред жителите и гостите на град Пазарджик.

Борислав Кръстев е приключил Художествена академия в София. Член е на Съюза на българските художници, Секция,,Бижута ". Има редица независими изложения в България и участия в общи експозиции отвън страната. Неговите бижута и картини са благосъстоятелност на галерии и частни сбирки във Англия, Германия, Съединени американски щати, Русия и други

Проектът се осъществя с финансовата поддръжка на Национален фонд „ Култура ”.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР