Пазарджик. Продължава акцията на Специализираната прокуратура в Община Септември, предаде

...
Пазарджик. Продължава акцията на Специализираната прокуратура в Община Септември, предаде
Коментари Харесай

Пазарджик: Продължава акцията на Специализираната прокуратура в Община Септември

Пазарджик. Продължава акцията на Специализираната прокуратура в Община Септември, съобщи кореспондент на Радио " Фокус " -Пазарджик . Сградата на общината е блокирана от полицейски елементи и от представители на Комисията за противопоставяне на корупцията. Пред общината има микробуси на Прокуратурта на Р България и на полицията. Преди минути дойде втори бус, от който слязоха още към 10 служители на реда.
" Фокус " напомня: В момента на територията на Община Септември Специализираната прокуратура организира интензивни процесуално-следствени дейности по досъдебно произвеждане за корупционно закононарушение. С авансово позволение от Специализирания углавен съд се правят претърсвания в служебни пространства в постройката на Община Септември и в персонални домове и офиси на търговски сдружения. Това е първото досъдебно произвеждане, по което очевидно се правят дейности от Специализираната прокуратура против кмет за корупционно закононарушение, с оглед новите промени в Наказателно-процесуален кодекс от месец ноември, които дадоха опция в Специализираната прокуратура да се проверяват такива каузи.
Повече информация ще бъде предоставена на място от ръководителя на Специализираната прокуратура Иван Гешев и представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР