Пазарджик. Областният координатор на ПП-ГЕРБ Пазарджик Найден Шопов, народният представител

...
Пазарджик. Областният координатор на ПП-ГЕРБ Пазарджик Найден Шопов, народният представител
Коментари Харесай

Пазарджик: Областният координатор на ГЕРБ Найден Шопов, депутатът Десислава Тодорова и зам.-министър Лозана Василева бяха гости на тържеството за 125 г. от създаването на ЛРД „Сокол 1893“

Пазарджик. Областният координатор на ПП-ГЕРБ Пазарджик Найден Шопов, националният представител Десислава Тодорова и зам. министърът на земеделието, храните и горите доктор Лозана Василева бяха почетни посетители на тържеството за отбелязване на 125 години от основаването на ловно-рибарско сдружение (ЛРД) „ Сокол 1893 “-Пазарджик, оповестиха за Радио „ Фокус “-Пазарджик от пресцентъра Политическа партия ГЕРБ-Пазарджик . Над 500 ловци и рибари от Пазарджик и общината се събраха с цел да отбележат век и четвърт от основаването на своето сдружение, което е едно от най-старите в страната.
„ През последните 125 години пазарджишките ловци потвърдиха, че могат професионално да се грижат за запазване на видовото разнообразие измежду дивата природа, да организират надпревари на европейско равнище и да откриват киноложки изложения на международно равнище. За всички нас ловът е занимание, само че и спорт, и наслаждение, което споделят над 1200 ловци и близо 400 рибари от цялата община “, сподели в своето приветствено слово Найден Шопов. Той дружно с Десислава Тодорова и доктор Лозана Василева бяха наградени с грамоти за поддръжка и подпомагане на активността на сдружението. За гостите и домакините Ути Бъчваров сготви курбан по пазарджишки и кебап с гъби и зеленчуци. Тържеството се организира на стрелбищната база на сдружението в местността Писковец край Пазарджик.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР