Пазарът на труда във Велкобритания се разраства, но доброто му

...
Пазарът на труда във Велкобритания се разраства, но доброто му
Коментари Харесай

Трудовият пазар във Великобритания расте. Но това тревожи работодателите

Пазарът на труда във Велкобритания се разраства, само че положителното му показване усилва загрижеността след фирмите. Опасенията са свързани с това от кое място компаниите ще не престават да намират чиновници, съобщи Bloomberg.

Броят на непрекъснатите работни места скача с най-високия % за повече от две години през юли, до момента в който наличността на служащи спада внезапно съгласно отчет на Конфедерацията за набиране и претовареност, оповестен във вторник. Данните демонстрират, че това оказва помощ да се даде подтик на стартовите заплати до най-високата стойност за 20 месеца.

Скоростта, с която се наема личен състав през последните 10 години, прати безработицата на най-ниското равнище от 70-те години на предишния век

Според основния изпълнителен шеф на REC Кевин Грийн до момента в който пазарът на работни места " продължава да обърква упованията ", свиващата се група чиновниците значи, че работодателите " би трябвало да се потрудят още по-усилено, с цел да запълнят работните си места ".

Експертът добави още, че резултатите демонстрират смисъла за Англия от това да има елементарен достъп до чиновници от Европейския съюз след Brexit. Той предизвести, че всякакво ограничение на имиграцията може да се отрази на пазара.

В Лондон предпазливостта измежду фирмите за финансови услуги ги кара да се двоумят, което праща процентът на наемане до най-слабото му равнище за осем месеца.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР