Пазарът на автомобили в САЩ ще отслабне през 2018 година,

...
Пазарът на автомобили в САЩ ще отслабне през 2018 година,
Коментари Харесай

Експерти прогнозират спад на продажбите на автомобили в САЩ

Пазарът на коли в Съединени американски щати ще отслабне през 2018 година, обявиха специалисти от сектора в Детройт, където беше намерено най-голямото годишно автомобилно ревю в света, съобщи ДПА. 
След години на мощно нарастване на продажбите на коли, при което за седем години те скочиха от към 10 милиона до над 17 милиона, анализаторите чакат неизбежно закъснение на темпа. Изследователската група " Cox Automotive " предвижда, че продажбите на нови коли ще намалеят от 17,23 милиона през 2017 година до 16,7 милиона през 2018 година. Националната асоциация на автомобилните дилъри чака почти същите размери продажби.
Въпреки това ръководителят на асоциацията на дилърите Марк Скарпели чака 2018 година да бъде солидна и пазарът за нови коли да остане постоянен, написа в официално съобщение. Автосалонът в Детройт е отворен за медиите до вторник и ще продължи за необятната аудитория до 28 януари. Очаква се на ревюто още веднъж да стане въпрос за самостоятелни коли, които бяха звездата на завършилото в Лас Вегас ревю за потребителска електроника.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР