*** Павликени. В 11.00 часа вицепрезидентът Илияна Йотова ще посети

...
*** Павликени. В 11.00 часа вицепрезидентът Илияна Йотова ще посети
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната

***

Павликени.
В 11.00 часа вицепрезидентът Илияна Йотова ще посети Павликени във връзка 74-годишнината от оповестяването му за град. В 11.10 часа вицепрезидентът ще организира работна среща с кмета на града Емануил Манолов в постройката на общината. В 11.30 часа Илияна Йотова ще приветства пред жителите и гостите на Павликени. В 12.30 часа вицепрезидентът ще прегледа фотоизложбата „ Павликенския край и неговите хора " в Народно читалище „ Братство - 1884 ".

***
Бургас.
От 10.00 часа в Бургас министърът на правораздаването Цецка Цачева ще организира среща със съдии от Апелативен съд Бургас.

***
София.
В 14.00 часа министърът на вътрешните работи Валентин Радев и политическото управление на Министерство на вътрешните работи ще дадат брифинг по настоящи въпроси, свързани с активността на ведомството.

***
Велико Търново.
От 14.00 часа в Голяма зала на Общината ще се организира полемика на тематика „ Магистрала „ Хемус " - възобновление на българския Север ". В полемиката ще взе участие и районният министър Николай Нанков.

***
София.
От 09.00 часа ще се организира съвещание на Народното събрание.

***
София.
От 09.30 часа ще се организира съвещание на Пленума на Висшия правосъден съвет.

***
София.
От 09.30 часа на Петровден, в Лозенския манастир „ Св.апостоли Петър и Павел ", празничната св. Литургия ще бъде управлявана от Негово Светейшество Софийския митрополит и Български патриарх Неофит.

***
София.
От 09.30 часа в Специализирания углавен съд ще се гледа делото против Йосиф Й., Ивайло С., Вергил С. и други за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 09. 30 часа в Специализирания углавен съд ще се гледа делото против Алексей П., Кирил Б., Антон П. и други за рекет.

***
София.
От 10.00 часа в Специализирания углавен съд ще се гледа делото против Николай М., Николай Д., Андрей Я. и други за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.00 часа в Специализирания углавен съд ще се гледа делото против Цветомир М., Борислав П., Бойко Г. и други за контрабанда по член 242, ал.1, б. а, б, в, д, е, ж, з Наказателен кодекс.

***
София.
От 10.00 часа 4 състав на Софийски градски съд ще гледа делото против Валентин Димитров (делото „ Топлофикация ", член 253б от Наказателен кодекс ).

***
София.
От 10.00 до 13.00 часа в Детския център на Столична библиотека, ще има безвъзмездна лятна занимала, по време на която ще се прожектира филмът „ Алиса в страната на чудесата ".

***
София.
От 10.00 часа в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция, Американската комерсиална камара в България ще показа позицията за промяната в правосъдната система на девет двустранни бизнес организации.

***
София.
От 10.30 часа в хотел „ Хилтън " ще се организира Осми Национален Зелен конгрес 2017.

***
София.
От 10.30 часа в постройката на НИГГГ, ул. „ Акад. Г. Бончев ", бл. 3, в границите на акцията „ Българска академия на науките показва своите институти ", Националният институт по геофизика, геодезия и география (НИГГГ) ще показа разностранните научни проучвания, както и резултатите от националната оперативна активност, които Институтът прави.

***
София.
От 11.00 часа в Гранитна зала на Министерския съвет ще се организира съвещание на Националния съвет за тристранно съдействие.

***
София.
От 11.00 часа в ИнфоЦентър София2018 ще бъде оповестена Програмата и главните цели на „ София - Европейска столица на спорта " за 2018 година На събитието ще участват Йорданка Фандъкова - кмет на София, Елен Герджиков - ръководител на Столичния общински съвет и на Фондация " София - Европейска столица на спорта ", Татяна Георгиева - ръководител на Комисията за децата, младежта и спорта към Столична община, Анатоли Илиев - учредителен секретар на София2018 и други

***
София.
От 11.00 часа в аулата на ВМА, шефът на УМБАЛ „ Св. Иван Рилски " доктор Дечо Дечев и проф. Питър Бауър (вицепрезидент на немското неврогенетично сдружение, основен теоретичен шеф и член на Изпълнителния съвет в CENTOGENE) ще показват революционна опция за профилактика и ранна диагностика на всички болести със 100% акуратност, от която до броени дни ще могат да се възползват и пациентите в България.

***
София.
От 11.00 часа в зала „ Концепции " в хотел „ Суит " ще се организира заключителна конференция на Програма БГ07 „ Инициативи за публично здраве ".

***
София.
От 12.00 часа в конферентна зала „ Витоша " (в новопостроената постройка до хотела) на Витоша Парк Хотел (ул. „ Росарио " №1) ще се организира Шестия Национален конгрес на пациентските организации. Представителят на Европейската комисия Филип Домански ще изнесе отчет с рекомендациите на Комисията към България във връзка с опазването на здравето. В полемиката са поканени да вземат участие министърът на опазването на здравето, проф. доктор Николай Петров, доктор Даниела Дариткова-Проданова, ръководител на Комисия по опазването на здравето към Народно събрание и други

***
София.
От 11.00 часа при Градската градина (на мястото на някогашния Мавзолей), във връзка празника на българските занаятчии, ще бъде открит Фестивал на занаятите, който ще продължи до 2 юли.

***
София.
От 11.00 часа в централната постройка на Българска академия на науките ще се състои формалното разкриване на фотоизложба „ 25 години България в Антарктида ".

***
София.
В 11.00 часа в зала „ Тържествена " в Министерство на защитата ще се състои брифинг за многонационалното обучение „ Saber Guardian - 2017 " и за интегрираните в него учения на територията на България.

***
София.
От 13.30 часа в Специализирания углавен съд ще се гледа делото против Борислав Т., Николай М. и други за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 14.00 часа в Специализирания углавен съд ще се гледа делото против Ивайло П., Борислав С. и други за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 15.00 до 17.00 часа на ул. „ Леге " №10, общинският консултант Марин Стоянова и специалистът към непрекъснатата комисия по „ Инженерна инфраструктура и енергийно обмисляне " на СОС Валентина Узунова ще съветват софиянци по програмата за саниране и енергийна успеваемост.

***
София.
От 18.00 часа в клуб „ Перото " ще бъде показана книгата „ Билката на кралицата " на Паоло Мацарело.

***
София.
От 19.00 часа в градина Кристал в София ще бъде показана галерия навън с най-хубавите фотографии от интернационалния конкурс „ Човекът сред през днешния ден и на следващия ден ", победител в който стана българският фотограф Ивелина Иванова-Берова.

***
София.
От 19.00 часа в „ Музейко " ще бъдат връчени стипендиите „ Иди, учи и се върни " на съдружие на българите с опит в чужбина „ Тук-Там ".

***
Благоевград.
От 13.00 часа в зала „ 22 септември " ще се организира бизнес-форум, в който ще вземе присъединяване кметът на Община Благоевград - доктор Атанас Камбитов.

***
Бургас.
От 10.00 часа в Бизнес развъдник ще се организира бизнес образование семинар на тематика " Онлайн търговията и опциите пред дребните и междинните предприятия за увеличение на продажбите ".

***
Бургас.
Oт 10.00 чaса в Апелативен съд министърът на правораздаването Цецка Цачева ще организира среща със съдии.

***
Бургас.
От 12.00часа министърът на правораздаването Цецка Цачева ще открие изнесената в Затвора правосъдна зала.

***
Бургас.
От 16.30 часа в централата на ГЕРБ, на ул.„ Конт Андрованти 5 " общинският консултант Георги Кузманов ще има приемен ден с жители.

***
Варна.
От 14.00 до 16.00 часа в офиса на Политическа партия ГЕРБ, общинския консултант Калина Пеева ще има приемен ден за жители.

***
Велико Търново.
От 09.00 часа в Голяма зала на Общината ще се организира Сесия на Великотърновски общински съвет.

***
Велико Търново.
От 10.00 часа в заседателната зала на ОДМВР - Велико Търново ще се организира брифинг, във връзка арестувани причинители на престъпни закононарушения.

***
Видин.
В 10.30 часа заместник-кметът на Община Видин Венци Пасков ще посети Центъра за образование, изкуство и просвета към Регионална библиотека „ Михалаки Георгиев ", където ще се провеждат начинания във връзка Деня на река Дунав.

***
Враца.
В 17.00 часа завършва гласуването в състезанието „ Най-патриотичен клас ", който се организира във връзка 141-та годишнина от подвига на Христо Ботев и неговата чета.

***
Враца.
От 19.00 часа в градската концертна зала ще се организира концерт на Симфониета Враца.

***
Враца.
От 19.00 часа в камерна зала на ДКТ ще се играе постановката „ Тартюф " по Молиер.

***
Велико Търново.
От 17.30 часа в Институт по зоология „ Рафаел Михайлов " щ е бъде открита изложбата „ Голото мъжко тяло 1856 -1944 ".

***
Горна Оряховица.
От 21.00 часа в Летния спектакъл ще бъде показан филмът Пеле: „ Раждането на една легенда ", режисьори Джеф и Майкъл Цимбалист./ част от гостуването на „ София филм фест " в града.

***
Казанлък.
От 09.00 часа в зала „ Инфра " ще стартира 26-то постоянно съвещание на Общинския съвет в Казанлък. В дневния ред на сесията съветниците ще разискват по 26 точки.

***
Казанлък.
От 18.00 часа в Галерията на ул. „ Искра „ 4 ще бъде показана книгата на доктор Косьо Зарев „ Васил Левски в Казанлъшката Розова котловина ", отдадена на 180-годишнината от рождението на Апостола.

***
Кюстендил.
От 14.00 часа в заседателната зала на Община Кюстендил ще се състои съвещание на Общински съвет - Кюстендил.

***
Павликени.
От 08.00 часа в храм „ Рождество на Пресветая Богородица " ще стартират честванията за Празника на града.

***
Пазарджик.
От 14.00 часа в залата на Общински съвет-Пазарджик ще се организира постоянна сесия.

***
Пловдив.
От 10.00 часа в зала 1 на Окръжен съд - Пловдив ще се гледа делото против мъж, упрекнат че на 25.06.2016 година в с. Шишманци, обл. Пловдив е направил опит съзнателно да умъртви родния си татко.

***
Пловдив.
От 10.00 часа в зала 1 на Апелативен съд - Пловдив три лица апелират присъдите си по които са приети за отговорни, че са предизвикали съзнателно ликвидиране в местността Тлаканата, в землището на с. Ляхово, пазарджишка област.

***
Пловдив.
От 16.00 часа на ул. „ Бетховен " №12 осведомителна среща по стратегия „ Творческа Европа " в партньорство с фондация „ Пловдив 2019 ".

***
Пловдив.
Общинските съветници от Политическа партия ГЕРБ в град Пловдив ще проведат приемни с жителите, както следва: Петър Попов, от 17.30 до 19.00 часа в офиса на Политическа партия ГЕРБ в регион „ Западен " на ул. „ Царевец " № 9; Ясен Михайлов, от 17.30 до 19.00 часа в офиса на Политическа партия ГЕРБ в регион „ Западен " на ул. „ Царевец " № 9; Гошо Къчков, от 17.30 до 19.00 часа в офиса на Политическа партия ГЕРБ в регион „ Северен " на бул. „ Марица " №91; Пенчо Малинов, от 17.00 до 18.30 часа в офиса на Политическа партия ГЕРБ в регион „ Източен " на ул. „ Коста Паница " №5; Веселин Маневски, от 16.00 до 18.00 часа в офиса на Политическа партия ГЕРБ в регион „ Южен " на ул. „ Академик Петър Динеков " № 1А.

***
Пловдив.
От 18.30 часа в зала „ Съединение " на РИМ - Пловдив, локалната организация на Българска социалистическа партия ще означи 125 години проведен партиен живот.

***
Русе.
От 10.00 часа в зала 1 на Областната администрация ще се организира съвещание на Областния съвет за развиване на област Русе.

***
Сливен.
От 09.00 часа в зала „ Май " на община Сливен ще заседава Общинският съвет.

***
Смолян.
От 14.00 часа Общински съвет - Смолян ще организира съвещание.

***
Шумен.
От 9.00 часа в зала 363 на общината ще се организира постоянно съвещание на Общински съвет- Шумен, чака се в сесията да взе участие заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Малина Крумова.

***
Шумен.
От 11.00 часа пред ОД на Министерство на вътрешните работи шефът ст. комисар Ялчън Расим алегорично ще съобщи получените нови шест автомобила на районните ръководства и на бранш " Пътна полиция " - Шумен.

***
Шумен.
От 13.30 часа в зала 2 на Областна администрация Шумен ще се организира съвещание на Областния съвет за понижаване на риска при бедствия.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР