Паветата около храм-паметника Александър Невски не са залепени и нямат

...
Паветата около храм-паметника Александър Невски не са залепени и нямат
Коментари Харесай

“Натурален тетрис”. Гражданин показа, че паветата пред “Александър Невски” не са залепени

Паветата към храм-паметника " Александър Невски " не са залепени и нямат фугираща примес. Това сподели в свои постове жителят Теодор Михайлов. Той съумява напълно елементарно да реалокира паветата и се майтапи, че може с тях да се играе естествен тетрис.

" И специфичен привет за всички жители и посетители на столицата с този естествен тетрис, на който може да поиграете онлайн в самия център на София, към “Александър Невски ”, а освен да си цъкате в телефона ", написа Михайлов.

В различен собствен пост той е разгласил фотоси от мястото и написа: " Какво видях към “Александър Невски ”? Няма да ви споделям какво, вижте сами. Вижте напълно новия ремонт за 17 милиона лв., в най-централната част на София, сред общината и Народното събрание ".

Припомняме, че повече от година се прави ремонтът пред храма. Ремонт на ремонта се наложи и на жълтите павета пред постройката на Народното събрание. Там пренареждането завърши при започване на този месец, а стартира в ранните часове на 16 юли, като секторът беше затворен и заварден с железни огради, а водачите се движеха през различни направления.

Очакваше се пренареждането да завърши на 15 септември – за първия образователен ден, само че това не се случи.

Участъкът, който се пренареждаше, беше с размер 2000 кв.м, като самото пренареждане е за сметка на компанията реализатор, а цената с труд и материали е на стойност 206 хиляди лева, които не са заплатени от общината.

Снимка след ремонта на ремонта на жълтите павета обиколи обществените мрежи, а потребителите се възмущават от метода, по който наподобяват те - кръпки от бели павета, които в миналото са били част от маркировката, са употребявани за завършването на ремонта.

Всъщност, този ремонт се наложи, с цел да се поправят " вредите " от първия ремонт, който бе осъществен в края наминалата година. След него още веднъж имаше вълна на отвращение, защото паветата бяха криви, с разстояние от 10 см сред тях тук-там.

Тодор Тодоров от Строителния контрол изясни за какво паветата са разнообразни на цвят, защото този проблем също провокира мнения: " Паветата са разнообразни на цвят, тъй като са разнообразни производства през годините и са били подложени на доста дълга екслоатация от гуми и разнообразни пренареждания. Няма по какъв начин да наподобяват като нови ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР