Павел Колев вече неколкократно подчерта, че Левски ще продължи да

...
Павел Колев вече неколкократно подчерта, че Левски ще продължи да
Коментари Харесай

7 футболисти от Първа лига са приоритет за лятната селекция в Левски

Павел Колев към този момент неколкократно акцентира, че Левски ще продължи да следва политиката да притегля най-вече български футболисти, като преди дни съобщи, че клубът разисква няколко имена.

Изпълнителният шеф на " сините " призна за интерес към Тодор Неделев от Ботев (Пловдив) и Мартин Минчев от Черно море , а съгласно информация на ТОПСПОРТ в листата с имена са още няколко родни футболисти, които са приоритет за лятна селекция.

Става дума за Кристиан Димитров , за който нашата медия от дълго време писа, че е обект на интерес от страна на Левски. Клубът даже прати оферта за бранителя на Ботев (Пловдив), само че тя беше отхвърлена, за което призна и спортният шеф Адалберт Зафиров.

Здравко Димитров от Септември и Георги Йомов от Славия са другите млади играчи от Първа лига, които от " Герена " наблюдават изкъсо и ще опитат да привлекат. Първият е желан от ЦСКА, до момента в който вторият си заплати, с цел да напусне " сините " още като младеж, само че тогава събитията и ръководителите бяха напълно разнообразни.

Георги Терзиев и Димо Бакалов също са в радара на спортно-техническото управление на Левски. Футболистите на Лудогорец не са измежду титулярите в състава на разградчани, тъй че е доста евентуално да потърсят ново предизвикателство след края на сезона.

Разбира се, ще има и задгранични попълнения, които ще са най-много трима. Вероятно от Франция и Холандия.
 Павел Колев: Левски има потребност от мъчителни промени, пристигнал съм, с цел да ги направя
Павел Колев: Левски има потребност от мъчителни промени, пристигнал съм, с цел да ги направя

" Заплатата на Обертан бе сред 95 000 и 100 000 лв. на месец "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР