Паулина завърши трета в Игри на волята и определено ще

...
Паулина завърши трета в Игри на волята и определено ще
Коментари Харесай

Къде изчезна Паулина от "Игри на волята" и какво се случва с нея след шоуто?

Паулина приключи трета в " Игри на волята " и несъмнено ще остане в историята на предаването. След края на шоуто изглеждаше, че Поли се е съсредоточила напълно върху музикалната си кариера. Факт е, че тя направи няколко много сполучливи дуетни части с Марсо от MurdaBoyz, само че сега няма и диря от нея.

Наскоро певицата имаше рожден ден и чества безшумно, единствено с другари. От сторитата разбрахме, че се е завърнала към един от обичаните си спортове – каране на ски. Пред Vbox7 Поли разкри, че е съвсем професионална скиорка, тъй като като дете се е спускала много и има опит. 

Виж още: Звезден карък: Удариха новата кола на Андрей от " Игри на волята "  

Феновете обаче желаят от Поли нови независими тракове, видеоклипове, фото сесии и участия. Е, за момента няма и диря от сходни неща. Възможно е певицата да пази в загадка новите си планове, само че пък е много дейна в друга посока. 

Риалити звездата разгласява най-вече спонсорирани постове за разнообразни марки, с което малко нервира някои от почитателите си. Повечето ѝ почитатели желаят нови музикални планове, а не реклами на облекла и козметика. 

Ние сме сигурни, че в най-скоро време Поли ще заприказва и за нова музика, само че за момента всички би трябвало да се задоволим единствено със спонсорирани изявления.

Виж още: Светлана Гущерова се върна към старите си умения си и захвърли всички дрехи 

Изображение: https://www.instagram.com/paulinagoranov/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР