Пътят за Малко Търново към Турция след село Крушевец беше

...
Пътят за Малко Търново към Турция след село Крушевец беше
Коментари Харесай

Челна катастрофа на пътя Бургас-Малко Търново, пострадали са деца

Пътят за Малко Търново към Турция след село Крушевец беше затворен, а майка с двете й деца и двама румънски жители са откарани в болничното заведение след тежка челна злополука, заяви преди малко Областната дирекция на МВР-Бургас.

Инцидентът станал към 04.30 часа през днешния ден в региона на село Младежко. Злополуката била провокирана, откакто лек автомобил с румънска регистрация, в който пътували двамата мъж и жена изгубил надзор на пътя, евентуално поради неизправни фарове.

Колата профучала през храстите край пътя и се блъснала в „ Пежо “ с бургаска регистрация, в който се возело семейство-мъж, жена и двете им деца, движещ се правомерно на платното, прецизираха от полицията.

Пострадалите са признати в болничното заведение, няма данни все още за здравословното им положение, показаха от ОД МВР-Бургас. До привършване на огледа и отвозване на двата автомобила пътят за Малко Търново, респ. Турция остава затворен след с. Крушевец. Като обходен маршрут се употребява пътя през с. Визица, прецизираха от полицията.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР