Пътят София-Самоков е изключително натоварен във всички сезони, но не

...
Пътят София-Самоков е изключително натоварен във всички сезони, но не
Коментари Харесай

Натоварен път стои недовършен

Пътят София-Самоков е извънредно претрупан във всички сезони, само че не е главно ремонтиран повече от 30 година През май стартира ремонт на 18 км от трасето. Част от остарялата настилка дори е отстранена, само че техниката си потегля.

Местните се тормозят, че лятото си отива, а неприятното време ще създадат трасето невероятно за прекосяване. „ В Пасарел, където живеем, няма доктор, няма аптека, работим в София, имаме дребни деца. По два пъти дневно го минаваме. И си чупим колите, несъмнено “, показа обиден водач.

В сервиза на Виктор Николов, който се намира пътя за Самоков и Боровец непрестанно стопират потърпевши от изровеното шосе. По думите му все по-често има клиенти със срязани гуми или счупена ходова част.

Започнатият, само че зарязан ремонт стартира от стената на язовир „ Искър “ и стига до Кокаляне. Екип на БТВ се свърза по телефона с компанията, която поддържа и ремонтира пътя, само че от там отхвърлиха изявление.

„ Знаем за хората. На вас, в случай че са ви се обаждали 5 пъти, на нас са ни се обаждали 500 пъти. В АПИ би трябвало да питате. Не можем ние да кажем АПИ по кое време ще откри пари “, показаха от там.

От Агенция „ Пътна инфраструктура “ дадоха отговор документално, като обявиха, че ремонтът на пътя не е спирал. В сряда, 1 септември, АПИ обявиха, че от през днешния ден ремонтът ще продължи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР