Пътят Сливен – Ямбол е отворен след 14 дни блокада.

...
Пътят Сливен – Ямбол е отворен след 14 дни блокада.
Коментари Харесай

Падна двуседмичната пътна блокада на пътя Сливен - Ямбол заради чумата

Пътят Сливен – Ямбол е отворен след 14 дни обсада. В двете направления придвижването се прави умерено, предава БГНЕС.

Без опозиция, след 8 часа тази заран, протестиращите край Крушаре освободиха пътя след издадена заповед от кмета на Сливен за преустановяване на блокадата. Все отново водачите би трябвало да бъдат деликатни при прекосяването през селото поради протестиращите и служителите на реда, които са към момента в региона на свалената обсада.

Според протестиращите митингът и блокадата на пътя са довели до непълен триумф – прекратена е дървосечта в страната, стартира и обход на обитаемоте места за нерегламентирано изхвърлените скотски боклуци.

" След като оповестиха през вчерашния ден свиневъдите, че се отдръпват от митинга беше издадена заповед от кмета на община Сливен, че се приключва, защото той не е регламентиран. В осъществяване на тази заповед със съдействието на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи Сливен това беше осъществено. Извинявам се на жителите на Сливен и Ямбол че подложихме търпението им на тестване толкоз дни ", сподели регионалният шеф на Сливен Чавдар Божурски. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР