Пътят от граничен пункт Илинден-Ексохи към гръцкия град Като Неврокопи

...
Пътят от граничен пункт Илинден-Ексохи към гръцкия град Като Неврокопи
Коментари Харесай

Блокиран е трафикът на ГКПП Илинден-Ексохи

Пътят от граничен пункт " Илинден-Ексохи " към гръцкия град Като Неврокопи е затворен. Образувала се е километрична колона от коли и камиони и в двете направления , съобщи пред БНР ръководителят на сдружението на тютюнопроизводители " Басма " Иван Сабахлъков , който пътува към Кавала, само че е блокиран на пътя.

Според него в региона е станал тежък случай, при който е умрял 31-годишен водач от Гърция . " Доколкото ме осведомиха, паднал е аероплан навръх пътя и сега е затворен пътят, от много време, в двете направления. Има в действителност ужасно доста полицейско наличие. Кога ще се отвори не знам. Затова осведомявам вас и медиите да предупредят българските водачи да не пътуват на този стадий. Аз съм преди Гранит, едно селце след Като Неврокопи, а произшествието е станало на 5-6 километра по-надолу. Нашите тирове ги стопират още на границата, " Ексохи " ги стопират, нашите служители на реда не знаят, пускат ги. Затова осведомявам да не пътуват, не е желателно. Тук е много студено и вятър има ", уточни Сабахлъков.

Националното радио прецизира, че от " Гранична полиция " са удостоверили, че придвижването е било спряно за часове, само че по тяхна информация повода е била траурна гала , в която е взел участие и министър председателят на Гърция Кириакос Мицотакис.
 Тирове закъсаха и блокираха пътя Благоевград- Банско
Тирове закъсаха и блокираха пътя Благоевград- Банско

Преминаването през прохода " Предел " е затруднено
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР