Пътят на урагана Хилари се измества, докато се насочва на север. Как ще бъде засегнат окръг SLO?

...
Пътят на урагана Хилари се измести на изток, докато продължава
Коментари Харесай

Пътят на урагана Хилари се измести на изток, докато продължава да се насочва на север към Южна Калифорния.

Окръг Сан Луис Обиспо се очаква да види бурно време в неделя като резултат от бурята от категория 3.

Въздействията по централното крайбрежие не се очаква да бъдат толкова опустошителни, колкото тези, пред които са изправени южните и източните краища на щата. Там катастрофални наводнения и потенциално опустошителни ветрове могат да причинят широко разпространени щети.

Ураганът Хилари беше на около 800 мили южно-югоизточно от Лос Анджелис в събота сутринта. Имаше устойчиви ветрове между 111 и 129 mph, според Националната метеорологична служба.

Прогнозата е да удари Южна Калифорния в началото на неделя сутринта, каза метеорологичната служба.

Сан Луис Обиспо Времето в окръга в неделя ще бъде резултат от широко разпространени въздействия на това, което се очаква да бъде голяма тропическа буря, която носи силни ветрове и много топла влага.

В неделя след 11 часа сутринта Метеорологичната служба прогнозира възможност за гръмотевични бури за окръга. Прогнозите са, че високите температури ще варират от минус 70 градуса в крайбрежните райони до минус 90 градуса във вътрешността на страната, според метеорологичната служба.

В неделя вероятно ще бъде ветровито, като поривите ще започнат да са високи като 25 мили в час и се увеличава с напредването на деня, прогнозира метеорологичната служба.

Преминавайки към неделя вечерта, вероятността от гръмотевични бури се увеличава.

Окръг Сан Луис Обиспо може да очаква да получи малко количество дъжд в неделя вечерта, общо около една десета до една четвърт от инча, според съботните прогнози на метеорологичната служба.

До понеделник сутринта леки превалявания и продължителни силни ветрове с пориви до 20 mph се очакват в окръга, според метеорологичната служба.

Общото количество дъжд не се очаква да надхвърли една десета от инча, прогнозира метеорологичната служба към събота следобед.

Температурите може да са по-ниски в понеделник, вариращи от високи 60 градуса в крайбрежните райони до ниски 80 градуса във вътрешността, според метеорологичната служба.

Гръмотевичните бури може да се задържат до понеделник вечерта, според метеорологичната служба, докато Очаква се слънчевото небе да се върне във вторник.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР