Пътят Камино. Бързо, лесно и за удоволствие“ – първата съвместна

...
Пътят Камино. Бързо, лесно и за удоволствие“ – първата съвместна
Коментари Харесай

Максим Бехар пусна уникална книга за пътя Камино

„ Пътят Камино. Бързо, елементарно и за наслаждение “ – първата взаимна книга на авантюристичното семейство и, бе показана публично в София. Събитието бе почетено от стотици посетители, измежду които бизнес водачи, дипломати, публицисти, представители на академичната общественост и на шоу бизнеса. Книгата бе показана от Алехандро Поланко, дипломат на Кралство Испания в България, Георги Милков, одобрен публицист и умел странник, Стефан Иванов, основател на новаторския план Neverest, както и Елеонора Гаджева-Бонева, основен редактор в издателство „ Вакон “,  което издава книгата в България. 

Книгата „ Пътят Камино. Бързо, елементарно и за наслаждение “ към този момент може да бъде закупена от всички книжарници в страната, както и онлайн. Това е най-новият справочник до Сантяго де Компостела, в който създателите споделят скъпи препоръки, уроци и провокациите, които срещат, изминавайки стотици километри пешком по най-стария поклоннически път – Камино.
-->


„ Камино е най-хубавата обществена мрежа, която е създавана в миналото, превъзхождайки даже най-популярните обществени платформи като Фейсбук, Instagram и Twitter. Това се дължи на опцията, която Камино ни дава – да срещаме хора, които нямаме късмет да срещнем на никое място другаде, и да сътворяваме дълготрайни другарства, даже след късите ни срещи, “ показа Максим Бехар, съавтор на книгата и CEO на M3 Communications Group, Inc. 

„ Камино е не просто място, а знак с голямо значение за испанския народ освен в религиозния и туристически подтекст, само че се простира и в опазването на културното завещание и образуването на световна общественост от почитатели. Но това, което е в действителност неповторимо в прекарването по Камино, е опцията да преоткриеш себе си. Камино промени живота ми и нямам самообладание да се насочва на това вълнуващо пътешестване още веднъж “, показа Н. Пр. Алехандро Поланко, дипломат на Кралство Испания в България.

„ С тази книга Максим и Венета съумяват да ни приближат до преживяването Камино и да ни покажат верния път, тъй като единствено с Гугъл не става. Трябва някой умел да те заведе, а те освен ни водят по пътя за ръка, само че и ни носят част от магията на Камино тук, още преди да сме тръгнали, “ добави Георги Милков, публицист и странник.

„ Още при започване на плана Neverest, Максим ни въодушеви да го споделим с милиони хора, с цел да бъде от по-голяма изгода за обществото. Той е човек, който обича да оказва помощ и да споделя, и този дух проникна и в нас. Така и тази книга не е просто самоцел на Максим и Венета, а прави всички нас част от това странствуване и ни сплотява в едно общество, което споделя обичта и пристрастеността си към Камино, “ показа Стефан Иванов, основател на плана Neverest.

„ Работим с Максим и Венета за първи път и сме щастливи, че „ Вакон “ издава „ Пътят Камино. Бързо, елементарно и за наслаждение “ в България. Книгата освен дава скъпа информация, като това какво да сложите в раницата си, къде да нощувате и с какво да се храните, само че също по този начин разкрива забавни истории от запознанствата им по пътя, което в действителност прави този преход извънреден “, показа Елеонора Гаджева-Бонева, основен редактор в издателство „ Вакон “.



Книгата „ Пътят Камино. Бързо, елементарно и за наслаждение “ се появява след сполучливия 10-дневен преход на Максим и Венета по поклонническите пътища на Ел Камино, които ги водят до крайната точка – катедралата „ Свети Яков “ в град Сантяго. За този път се описват безчет митове, а създателите го разказват като „ едно неповторимо чувство, което остава за цялостен живот и зарежда духа с сила, религия и креативност “. 

Сред достиженията на Максим Бехар като създател са бестселърите „ Сейшелски предписания и още за Рая на Земята “, „ Пет минути до на следващия ден “, както и „ Световната PR гражданска война “, която реализира впечатляващ триумф и се подреди в класацията на Топ 100 PR книги на всички времена, съгласно една от най-престижните световни ранглисти за книги BookAuthority. Всички книги на Максим Бехар могат да бъдат прегледани в формалния уебсайт.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР