Пътят до кръчмата много прилича на екскурзия от Каспичан до

...
Пътят до кръчмата много прилича на екскурзия от Каспичан до
Коментари Харесай

Инструкция какво да правиш, ако се прибираш пиян

Пътят до кръчмата доста наподобява на екскурзия от Каспичан до Париж – отиването е елементарно, само че връщането – не. И въпреки всичко, в случай че си прекалил с чашките, виж няколко указания за това по какъв начин да се прибереш наред до дома си, когато си пийнал:

Ориентирай се по небето

Ако виждаш разположените по небето облаци, значи скоро ще е утро. Ако по небето има асфалт, значи е от другата страна. Ако небето е бяло, най-вероятно към този момент си у дома. Ако небето е на една ръка разстояние и е дървено – това е доста, доста неприятен знак.

Разучи луната

Ако луната и звездите са ситуирани върху улични знамена, най-вероятно си попаднал в непозната страна. Ако флаговете са върху постройка, това е посолство. Ако Луната си е на небето, само че са две, или си на друга планета, или би трябвало да поспиш и ще ти мине.

Ослушвай се за звуци и ромолене

Ако в близост чуваш звън на телефони, значи си в цивилизацията. Ако чуваш звън от минувачите, значи си в Китай, Япония, Корея или Виетнам. Може да определиш дистанцията до дома си по разположението на веждите на близките – колкото по-високо са разположение веждите, толкоз си по-далеч от вкъщи и родината.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР