Пътуващите на 60-волтови електрически скутери Toos Elite се призовават незабавно

...
Пътуващите на 60-волтови електрически скутери Toos Elite се призовават незабавно
Коментари Харесай

Агенцията за безопасност предупреждава да не се използват електрически скутери Toos, след като 2-ма загинаха в пожар

Пътуващите на 60-волтови електрически скутери Toos Elite се приканват неотложно да намерят друго средство за пътешестване след гибелта на двама души при пожар, породен от продукта.

Спешното предизвестие да спрете да употребявате скутерите, които се продават под марката " Zooz " и Toos " в магазините на Toos Urban Ride в Ню Йорк и онлайн, идва, откакто пожар в апартамент умъртви двама души - в това число 7-годишно дете - в Ню Йорк през април, заяви Комисията за сигурност на потребителските артикули на Съединени американски щати в понеделник. 

Пожарните чиновници откриха, че пожарът е провокиран от литиево-йонна батерия в Toos Elite 60- волт скутер, който не е бил сертифициран от акредитирана лаборатория по използвания стандарт за сигурност на UL, съгласно федералната организация.

регистрират нов годишен скок на пострадванията от електронни скутери, ховърбордове и електрически колела, с минимум 233 смъртни случаи, свързани с продуктите от 2017 година до 2022 година

Агенцията разгласи голям брой изземвания, свързани с продуктите, в това число едно в края на септември от Future Motion, производителят на електрическите скейтбордове Onewheel, след четири смъртни случая, свързани с дъски.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР