Пътуването по новите участъци на магистралата от България до Ниш

...
Пътуването по новите участъци на магистралата от България до Ниш
Коментари Харесай

190 динара за използването на новата магистрала България - Ниш

Пътуването по новите сектори на автомагистралата от България до Ниш ще коства 190 динара за водачите на леки коли , заяви Българска национална телевизия, цитира news.bg  Това прави 1.59 евро или около 3 лв. и 10 стотинки.

Въвеждането на ТОЛ такса по автомагистралите в Сърбия идва откакто държавното управление се съгласи с предлагането на компанията " Пътища на Сърбия ". ТОЛ таксите в западната ни съседка се вкарват публично от месец януари 2018 година.

Цената за рейс ще бъде 560 дината, което прави към 9 лв. и 20 стотинки. Камионите ще би трябвало да заплащат по 1 120 дината - към 18 лв. и 40 стотинки.

Източното отклонение на Коридор номер 10, от Ниш до границата с България , е с дължина от 86.9 километгра. Дейностите по не престават - работи се в Сичевачката клисура. Работи се по построяването на правата от тунела Банцарево до Цървена река, както и на правата от Станичене до Пирот.

Българските водачи, които пътуват от Ниш към България , ще би трябвало да заплащат ТОЛ такса единствено на рампата при Димитровград. Очаква се рампата да бъде сложена на няколко километра преди граничния пункт с България Граничен контролно-пропусквателен пункт " Градина ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР