Пациентка, която се е излекувала от коронавируса, разказа как е

...
Пациентка, която се е излекувала от коронавируса, разказа как е
Коментари Харесай

Преборила коронавируса разказа кое е най-страшното на заразата

Пациентка, която се е излекувала от ковид, описа по какъв начин е преборила заболяването и по какъв начин се е чувствала в най-опасната фаза на болестта, написа в. "Дейли Мейл ".

Джули от Сингапур е демонстрирала сходни на грип признаци, като е имала температура 38.5 по Целзи на 3 февруари. Затова тя взела два Панадола преди да си легне.

"Чувствах се малко изтощена. Помня, че спах през целия ден. След това температурата изчезна и се усещах добре през останалата част на седмицата. Дори не подсмърчах и кашлях нито веднъж ", описа тя.

Пет дни по-късно обаче тя научила от лекаря, че е дала позитивен резултат за ковид.

Тя била отведена в болница за карантина. Там тя била настанена сама в стая, която, по думите ѝ, била "четири стени с една стая ".



"Получавах си храната през дребна малка врата, също медикаментите, облеклата и кърпите ми. Можеш да имаш телефон, да правиш видеоразговори и да пращаш известия ", прибавя тя.

В един от клиповете, които Джули се споделила, тя седи на болничното легло, до момента в който приказва със свои другари от локалната ѝ църква. "Очаквам с неспокойствие каква ще е днешната проповед на свещеника ", споделя тя.
По думите ѝ, карантината е бил най-самотният интервал в живота ѝ.

"Когато прекосявах през сериозната фаза, едно от нещата, които бяха доста сложни, бе дишането. Сякаш белите ми дробове работиха над своя най-много непрекъснато. Наистина едвам смогваха "

По думите ѝ, доста ѝ е било мъчно също да върви до тоалетната, тъй като всичко било като на занимателен кадър.

Джули се борила с заболяването девет дни, до момента в който най-сетне не дала отрицателен резултат за вируса.

"Не знам какъв ще е резултатът в дълготраен проект, единственото нещо, което знам, че е в този момент не мога да вървя дълго време, тъй като стартира да не ми доближава въздух, имам потребността да поседна ", изяснява тя.

"Такова нещо в никакъв случай не ми се е случвало ", прибавя дамата.

Джули споделя още, че хората се тормозят от ковид, "защото не знаят нищо за него сега ".

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР