Патрули проверяват цялото крайбрежие от къмпинг Смокиня“ до Созополис Заради

...
Патрули проверяват цялото крайбрежие от къмпинг Смокиня“ до Созополис Заради
Коментари Харесай

Водолази търсят тялото на Дмитрий Чебан, заради вълните изтеглиха лодките

Патрули ревизират цялото крайбрежие от къмпинг „ Смокиня “ до Созополис

Заради вълните , които се появиха преди няколко часа, лодките са изтеглени от интервенцията по издирването на безследно изчезналия Дмитрий Чебан , научи Флагман.бг. (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

От ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас прецизираха, че към този миг единствено водолази организират издирвателните дейности , което значи, че към този момент е изгубена и последната вяра младият мъж да бъде открит жив.

Патрули обхождат цялото крайбрежие – от къмпинг Смокиня до Созополис, с цел да ревизират дали бурното море от нощес не е изхвърлило някъде тялото на Дмитрий.

Припомняме, че рано тази заран изплува натрупа на 18-годишния Данила. Предполага се, че и двамата са се удавили още през вчерашния ден, когато са влезнали в морето – след 15 часа.

Съпругата на Дмитрий – известната бургаска гримьорка Надя Чебан организира огромна акция по издирването му в последните часове, включиха се десетки доброволци, само че към този момент без триумф. И към този миг тя има вяра в чудото, че Дмитрий е объркан и е оживял край някоя от скалите в Созопол. Нейни другари не престават да го търсят с дронове.

Очаквайте детайлности!
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР