Патриотите в Столичния общински съвет искат забрана на каруците и

...
Патриотите в Столичния общински съвет искат забрана на каруците и
Коментари Харесай

Патриотите в СОС искат забрана на каруците и още по-строг контрол в столичните гета

Патриотите в Столичния общински съвет желаят възбрана на каруците и още по-строг надзор в гетата. Това оповестиха от пресцентъра на ВМРО-БНД.

Придвижването с животинска двигателна сила, ровенето по кофите и превозването на отпадъци с изключение на противозаконни са и извънредно рискови за разпространяването на COVID-19, безапелационни са общинските съветници.

Паяк подвигна каруцата на гражданин на "Столипиново ", желал да пали остарели гуми

Поради това ръководителят на „ Патриоти за София “ и на транспортната комисия в общината Карлос Контрера и заместник-председателят на Общинския съвет и ръководител на комисията по публичен ред и сигурност Борислав Иванов внесоха предложение до заместник-кмета по „ Транспорт и градска подвижност “ да бъде въведена възбрана за придвижване на каруци (ППС с животинска тяга) на територията на Столична община.

Сигналите, които постъпват при съветниците, са за нарастване на трафика в квартали като „ Надежда “, „ Младост “, „ Слатина “ и други и за нерегламентирано скупчване на роми към кофите за отпадък, както и товаренето в каруците на боклуци и тяхното разнасяне през кварталите. Това изрично е в прорез с всички противоепидемиологични ограничения, които Националният действен щаб вкара. Самото напредване на каруците е нарушаване на Закона за придвижването по пътищата и е спомагателна причина за ПТП.

Фандъкова разкри какви са ограниченията във "Факултета " и "Филиповци "

Ето за какво Патриотите в СОС са безапелационни, че Общината би трябвало да се намеси и да ги спре от придвижване, като прибере и животните в съответните места под юрисдикцията на „ Екоравновесие “.

Неслучайно от началото на пандемията ние предизвестяваме, че гетата могат да се окажат извънредно рискови, поради битовите условия и културните характерности на хората, които ги населяват, безапелационни са Контрера и Иванов. Съветниците припомнят още, че епидемиите от хепатит А и морбили преди време още веднъж са били с огнища в гетата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР