Пътният експерт Диана Русинова съобщи в социалната мрежа Facebook, че

...
Пътният експерт Диана Русинова съобщи в социалната мрежа Facebook, че
Коментари Харесай

Диана Русинова: Управляващите трябва да слушат гласа на гражданите

Пътният специалист Диана Русинова заяви в обществената мрежа Фейсбук, че София е единствената община до момента, която им е отказала достъп до информация за  непрекъсната организация на движенито, откакто се се позовали на Закона за достъп до социална информация . Тя изяснява, че са желали данните, с цел да разрешат цивилен проблем , само че по този начин и те не са им били предоставени. По този мотив експерта разяснява:

„ Знаете ли кое не схващат сегашните ръководещи? Те настойчиво отхвърлят да проумеят, че не е значимо какво желаят или харесват те, а какво харесват и желаят хората. София е един добър образец, при който се обещаваше земята и небето, а действително се получи цялостна злополука.

Бяхме поискали да ни дадат, по реда на ЗДОИ във връзка със сигнал до нас за проблем от жител, копие на непрекъсната организация на движенито. Познайте дали я дадоха?

Приложение. Снимка: Diana Russinova, Фейсбук

Явно спасението на София се отсрочва за различен път. За протокола София е единствената община, която ни отхвърли информация, която кардинално би трябвало да е обществена и не следва да се желае по реда на закона за достъп до социална информация.

Обещаваме до момента в който вземем властта, а след това с ПР трикове се мимоходом да пазиме личната си надменност и двуличие, както и, че не сме по-добри от старите.

Управляващите би трябвало да слушат гласа на жителите, а не да си вършат каквото изискат. Не за друго скъпи ми спасители, а тъй като не сте с нищо по-различни от останалите. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР